Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Είχαν "ρημάξει " τους μετασχηματιστές στην Λακωνία !...



-Συνελήφθησαν τρία (3) μέλη της ομάδας, ενώ στην υπόθεση ενέχεται ένας ακόμα ομοεθνής τους.
-Είχαν διαπράξει συνολικά έξι (6) κλοπές και απόπειρες κλοπής, μετασχηματιστών
-Η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. υπολογίζεται στις
-72.000- ευρώ.
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη, σε συνεργασία με τα... Αστυνομικά Τμήματα Σκάλας, Κροκεών και Περιφέρειας Σπάρτης, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και απόπειρες κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Συνελήφθησαν, προχθές (26-5-2012) το μεσημέρι, τρία (3) μέλη της ομάδας, υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 31, 30 και 31 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα, ενώ στην ίδια υπόθεση ενέχεται και ένας ακόμα ομοεθνής τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.
Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στον προϊστάμενο του τοπικού υποκαταστήματος της Δ.Ε.Η., ενώ επίσης κατασχέθηκε και ένα (1) Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι από την 21-5-2012 έως και την 24-5-2012, είχαν διαπράξει έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η., στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Η συνολική ζημιά που είχαν προκαλέσει στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., από την παράνομη δράση τους, υπολογίζεται στις -72.000- ευρώ.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βαλαχιώτη, το οποίο συνεχίζει τις έρευνες, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Σκάλας, Κροκεών και Περιφέρειας Σπάρτης, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις...
http://newsmessinia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου