Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κον Μπεντίτ: «Λένε ψέματα! Το πρόγραμμα της Αριστεράς είναι τρελό, ηλίθιο»

Ο ευρωβουλευτής των Πράσινων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ κατηγόρησε την Τετάρτη την ελληνική Αριστερά ότι λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμά της ούτε λίγο ούτε πολύ ως ηλίθιο και τρελό.
Ο ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου της «πράσινης« ευρωομάδας.ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν...
δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως η ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελο! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: «Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;».
Ακομα ο Κον Μπεντίτ είπε ότι το πρόγραμμα της ελληνικής Αριστεράς «είναι γεμάτο ψέματα» και δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για διαπραγμάτευση της χώρας με την Ευρωζώνη. «Ολοι ξέρουν ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα καταφέρει να δώσει 1.300 ευρώ βασικό μισθό. Διότι τα πράγματα είναι απλά. Εάν πουν ότι καταγγέλουν εξ ολοκλήρου το μνημόνιο, δηλαδή καταργήσουν τις μειώσεις μισθών και δώσουν βασικό 1.300 ευρώ, η Ευρώπη θα πει «τέρμα, δεν σας δίνουμε άλλα χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου