Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Άδειασε επιτέλους η Πειραϊκή Πατραϊκή από τους λαθρομετανάστες .

http://www.eglimatikotita.gr

Δικαιώθηκε ο αγώνας των κατοίκων. Πλήθος κατοίκων που πήρε την απόφαση να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά και την δολοφονία του 30χρονου Έλληνα έξω από το σπίτι του κι ύστερα από ολονύχτιες μάχες κόντρα στις δυνάμεις ασφαλείας που αντί να προστατεύουν τους κατοίκους, έγιναν ασπίδα ασφαλείας για τους λαθρομετανάστες, κατάφερε να... κερδίσει το αυτονόητο για την Πάτρα και τις ζωές τους. Λίγο μετά τις 11:00 η Αστυνομία της Πάτρας..
και ο ΟΛΠΑ απομάκρυνε τους λαθρομετανάστες που είχαν μετατρέψει τις παλιές εγκαταστάσεις της Πειραϊκής - Πατραϊκής σε υγειονομική βόμβα και κυρίως σε άντρο εγκληματικότητας, ενώ έχουν ενταθεί οι περιπολίες στην περιοχή, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας. Η Χρυσή Αυγή στάθηκε συντεταγμένα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους με αρκετά μέλη της, τα οποία ζουν στην δοκιμαζόμενη περιοχή. Ο ολονύχτιος αγώνας των κατοίκων να διώξουν τους λαθρομετανάστες από την περιοχή τους, τελικά δικαιώθηκε!


Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια στο κτίριο του Εφετείου στην Ομόνοια όπου πρώτα η Χρυσή Αρχή πρωτοστάτησε στον καθαρισμό της περιοχής και μετά ανέλαβαν οι επίσημες Αρχές να ολοκληρώσουν το έργο και να σφραγίσουν το κτίριο. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα παραμένουν πάντα δίπλα στους Έλληνες που υποφέρουν μέχρι την τελική νίκη, καθώς αυτή είναι η προτεραιότητά μας κι όχι τα κοινοβολευτικά έδρανα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου