Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η τελευταία εργολαβία!!

http://blackmailmagazine.blogspot.com


Και ξαφνικά εκεί που χθες το βράδυ είχαμε κοιμηθεί με ... πρωθυπουργό τον Αλέξη,απόψε το βράδυ θα ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα,με πρωθυπουργό όμως τον Κομανέτση !!!

Ποιος το λέει αυτό;

Μα οι εργολαβικές δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου.

Η διαπλοκή με ότι ...μέσα διαθέτει, παίζει τα ρέστα της, την τελευταία Κυριακή που επιτρέπεται η δημοσίευση των δημοσκοπήσεων.

Και ο Κομανέτσης έχοντας την τελευταία εβδομάδα να επιδείξει μόνο την επιστροφή της Ντόρας και την αποστασία - διάλυση του ΛΑΟΣ,καθώς και μεταγραφές τύπου Ανατολάκη και Γερολυμάτου,αναδεικνύεται σε κυρίαρχο του παιχνιδιού!!!

Φροντίζουν γι αυτό η Rass και η ΑLCO που σύμφωνα με το Νίκο (image maker του Άκη Τσοχατζόπουλου) εκτελούν βάση συμβολαίου στημένες δημοσκοπήσεις.

Επίσης η MARC του Γεράκη για λογαριασμό του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα,η rass για λογαριασμό του προέδρου Μαρινάκη (δωράκι για την κολλητή του Ντόρα,τώρα που γύρισε στο κόμμα),η θρυλική mrb του Δ.Μαύρου (που δεν ξέρω αν ποτέ έχει βγάλει αρνητική δημοσκόπηση για τη ΝΔ) για λογαριασμό του Νίκου,και τέλος και πέρα απ' όλες η KAPPA RESEARCH,που παραλίγο να δώσει κι αυτοδυναμία στο Σαμαρά,για λογαριασμό του Ψυχάρη,που όπως κάθε καλός πατέρας φροντίζει για το καλό του γιου του και του ίδιου ως μετόχου του MEGA και του ΔΟΛ...

Από επιστημονικής απόψεως,αυτές οι εταιρείες συνηθίζουν να μην πιάνουν ούτε το...λήγοντα στα νούμερα των δημοσκοπήσεων,δημοσιεύοντας συνήθως άσχετα νούμερα,στα μέτρα του πελάτη.Κι επειδή καμία δεν κάνει αναγωγή στους αναποφάσιστους,όταν στο τέλος τα νούμερα τους έρχονται ''ανάποδα'', λένε  ότι ''οι αναποφάσιστοι ψήφισαν αλλιώς''.!!!

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ακόμα και η πιο νεοδημοκρατική εφημερίδα,ο Ελεύθερος Τύπος,δημοσιεύει δημοσκόπηση με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ισόπαλους!!

Με αυτό λοιπόν το μπαράζ,των πολύ ευνο'ι'κων δημοσκοπήσεων για τη ΝΔ,θεωρούν οι νταβατζήδες ότι θα επηρεάσουν και θα χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη,δημιουργώντας ρεύμα υπέρ του Σαμαρά.Ξεχνούν όμως,ότι σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις που έπραξαν το ίδιο,έσπασαν τα μούτρα τους.

Μην τσιμπάτε λοιπόν...!!

μ.ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου