Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επιστολή στον πρωθυπουργό για τη διαπλοκή στη Δικαιοσύνη

www.kentri.gr

dikaiosiniΤα «ψυχικά βασανιστήρια» στα οποία υποβάλλεται εδώ και χρόνια ο δικαστής αδελφός της καταγγέλλει με επιστολή της που επέδωσε σήμερα στο γραφείο του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου, η Ευαγγελία Σταύρακα.
Στην επιστολή της, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια, η κυρία Σταύρακα αναφέρει ότι επειδή η ίδια ως μέλος του ΕΕΣ και επί δεκαετία μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΣ, είχε ανοίξει μέτωπο με το σύστημα εκποίησης της περιουσίας του Ερυθρού Σταυρού, το σύστημα της διαπλεκόμενης δικαιοσύνης έβαλε στόχο τον δικαστή ...αδελφό της.
Στη συνέχεια η επιστολή της κας Σταύρακα: Κύριε Πρωθυπουργέ!

Η κρίση την οποία διέρχεται η Πατρίδα μας δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική λόγω της διαφθοράς που υπάρχει παντού, ακόμη και στη Δικαιοσύνη, η οποία λειτουργεί εδώ και χρόνια ως βιομηχανία αποφάσεων υπέρ του Ανδρέα Μαρτίνη.
Επειδή αγωνίζομαι εδώ και χρόνια με ανιδιοτέλεια για την κάθαρση στον ΕΕΣ του οποίου είμαι μέλος και επί δεκαετία μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ο αδελφός μου, ο οποίος είναι Πρόεδρος Εφετών, υποβάλλεται εδώ και χρόνια σε ψυχικά βασανιστήρια από τους φίλους του Μαρτίνη στη δικαιοσύνη, ο οποίος όπως έχει δηλώσει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Ο φίλος του Ανδρέα Μαρτίνη και εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας Ρωμύλος Κεδίκογλου, ως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, διέλαβε, εν γνώσει της αναληθείας σε έκθεσή του ότι ο αδελφός μου κινήθηκε παρασκηνιακά με τη δική μου συνδρομή για τη διευκόλυνση υποθέσεων (τίνων, πότε, πώς;) ιδιωτικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας (ποιάς;) και ότι μάλιστα έχει δώσει για την επίτευξη του σκοπού αυτού ένορκη βεβαίωση! Επί της κατηγορίας αυτής του Ρωμύλου Κεδίκογλου, από 18-5-2006 που υπεβλήθη η εν λόγω έκθεση μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει καμία έρευνα αλλά αιωρείται εις βάρος του αδελφού μου ενώ είχε καλύτερες εκθέσεις για να μη γίνει Αρεοπαγίτης.
Μάλιστα στις προαγωγές του 2010 ο αδελφός μου ενώ είχε καλύτερες εκθέσεις επιθεωρητών από τον ………………… και ήταν αρχαιότερος αυτού, παρελήφθη και έγινε αντί αυτού Αρεοπαγίτης ο ……………  ο οποίος ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών που απήλλαξε τον Ανδρέα Μαρτίνη.
Στο βούλευμα αυτό του Συμβουλίου Εφετών που προήδρευσε ο……….. μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το προερχόμενο από την κρατική επιχορήγηση, ποσό των 5.194.424,06 € που εδόθη από τον ΕΕΣ στο «Ερρίκος Ντυνάν» επεστράφη σταδιακά από 10-12-2002 μέχρι 20-6-2007 και ότι ο ΕΕΣ δεν υπέστη ζημιά από την μη επιστροφή του ποσού αυτού εντόκως, ενώ είναι προφανής η ζημιά που υπέστη ο ΕΕΣ από τους τόκους που έχασε, τους οποίους θα εισέπραττε, εάν είχε καταθέσει το υπέρογκο αυτό ποσό σε τράπεζα.
Η νυν Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, η οποία γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα έρευνα επί της κατηγορίας αυτής του Ρωμύλου Κεδίκογλου, ενώ ψήφισε τον…………., δεν ψήφισε τον αδελφό μου, που έχει καλύτερες εκθέσεις από τον ……… και τον οποίο το τριμελές Συμβούλιο Δ/νσης του Εφετείου Αθηνών, εκτιμώντας τα προσόντα του, όρισε το 2010 Πρόεδρο στις εξετάσεις ασκουμένων Δικηγόρων.

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Οι δικαστές που διώκονται άδικα, πρέπει με νόμο να αποκατασταθούν και να προαχθούν όπως με νόμο αποκαταστάθηκαν και προήχθησαν οι δικαστές που διώχθηκαν από την χούντα των Συνταγματαρχών. Στην Ελλάδα δυστυχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται και καραμπινάτη περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποτελεί η περίπτωση του αδελφού μου.

Με εκτίμηση
Ευαγγελία Σταύρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου