Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δωδεκάχρονοι αθίγγανοι δραπέτες από τις φυλακές ανηλίκων του Βόλου,έκλεψαν αυτοκίνητο από την Καρδίτσα και βρέθηκαν να στη Λαμία να κάνουν κλοπές!


Το έσκασαν από τις φυλακές ανηλίκων του Βόλου, έκλεψαν αυτοκίνητο από τους Σοφάδες Καρδίτσας και βρέθηκαν στη Λαμία να "ανοίγουν" καταστήματα και να κλέβουν ταμειακές.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους 3 αθίγγανους, ηλικίας (οι δύο 12 και ένας 13 ετών) ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. θεώρησαν ύποπτο ένα... παλιό κόκκινο Opel Kadett, που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο....
στρατόπεδο Τσαλτάκη στην οδό Στουρνάρα, στις αποθήκες του ΟΤΕ.

Από την διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί χθες (24-05-2012) από τους Σοφάδες Καρδίτσας. Την ώρα που οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. περίμεναν τους άνδρες της Ασφάλειας, στο σημείο εμφανίστηκαν οι 3 ανήλικοι για να πάρουν το αυτοκίνητο, άλλα είδαν τους αστυνομικούς και άρχισαν να τρέχουν.

Ο ένας από τους 3 συνελήφθη επί τόπου από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι άλλοι δυο συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, που έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, οι 3 ανήλικοι έφτασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λαμία και χωρίς να χάσουν χρόνο διέρρηξαν μέσα σε λίγες ώρες τουλάχιστον 4 καταστήματα, αφαιρώντας ότι είχαν μέσα οι ταμειακές, αλλά και διάφορα εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι 3 δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να διαπιστωθεί, εάν τα υπέρ-δραστήρια μέλη της ανήλικης συμμορίας εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου