Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη άγρια δολοφονία στο ΠήλιοΜε εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της άτυχης 81χρονης, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον Άγιο Λαυρέντιο.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε προσαγωγές τουλάχιστον έξι υπόπτων, κυρίως Αλβανών, από την περιοχή του Αγ. Λαυρεντίου, ωστόσο δεν...
φαίνεται να στοιχειοθετείται κατηγορία σε βάρος κανενός.
Μάλιστα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, προσήχθη και ένας νεαρής ηλικίας Αλβανός, ο οποίος βρισκόταν στο Πήλιο και επιχείρησε να επιστρέψει στην πατρίδα του από την Κρυσταλλοπηγή, ωστόσο ούτε αυτός φαίνεται ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας.
Σήμερα το πρωί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης, πήγαν στον Άγιο Λαυρέντιο για περαιτέρω έρευνες, αλλά χωρίς ακόμη να μπορούν να πουν ότι προχώρησαν σε θεαματικά αποτελέσματα.
Σημειώνεται ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης προκλήθηκε από το χτύπημα που της κατάφερε στο πρόσωπο ο δράστης, που προφανώς μπήκε στο σπίτι της για να τη ληστέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου