Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τηλεμαχία Κασιδιάρη-Νικολόπουλου για τα επεισόδια στην Πάτρα(video)...

http://www.press-gr.blogspot.com

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Νικολόπουλος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα όπου τραυματίστηκαν αστυνομικοί από οπαδούς της Χρυσής Αυγής.
Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «ετερόκλητα ακραία στοιχεία να λειτουργούν δήθεν υπέρ των Ελλήνων» ενώ από την πλευρά του ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι μπορεί να... «υπήρξαν κάποιες θλιβερές εικόνες ήταν όμως απαραίτητο να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα».
Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Νικολόπουλου ο οποίος σημείωσε ότι «την πολιτική ευθύνη του φόβου και του τρόμου, του αιματοκυλίσματος ανέλαβε ήδη ο εκπρόσωπος ενός ακραίου κόμματος. Κάποιοι έχουν την πολιτική ευθύνη, την ομολόγησαν, αυτό αποτελεί ντροπή».
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος αφού δήλωσε ότι είναι… έξω φρενών επιτέθηκε στον κ. Νικολόπουλο λέγοντας: «Μίλησε ο κύριος αυτός για αιματοκύλισμα. Την ευθύνη χάους της έχει ΝΔ. Μας τιμά ότι μετείχαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι εικόνες είναι θλιβερές, την ευθύνη την έχει ηγεσία της αστυνομίας που βάζει νεαρούς αστυνομικούς να προστατεύουν εγκληματίες αστυνομικούς. Μέσα στο παράνομο καταυλισμό ζούσαν οι τρεις δολοφόνοι του συμπατριώτη μας. Όταν δεν υπάρχει κράτος να τους προστατεύσει είναι λογικό να έχουμε τέτοιες εικόνες».
Η συζήτηση στον ΣΚΑΪ (klik video) συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους με τον κ. Νικολόπουλο να κάνει λόγο για «εισαγωγή παρακρατικών στοιχείων» και τον κ. Κασιδιάρη να απαντάει: «Παρακρατική οργάνωση είναι το κόμμα σας κύριε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου