Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ την πατάτα Αιγύπτου ...Ελληνική !!


Την προστασία που δεν μπορεί να τους παρέχουν οι υπηρεσίες και τα όργανα του Κράτους θα ζητήσουν σήμερα, από τον Εισαγγελέα της Αμαλιάδας, τα μέλη του Συλλόγου Πατατοπαραγωγών του νομού. 
Οι παραγωγοί, αναμένεται να επισκεφθούντο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας σήμερα και είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τον φάκελο με όλα τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα βάσει των οποίων, σύμφωνα πάντα ...με τους παραγωγούς, αποδεικνύεται το σκάνδαλο της εισαγωγής, ελληνοποίησης και εξαγωγής αιγυπτιακής πατάτας από μερίδα των συσκευαστηρίων.

«Καράβια έρχονται με αιγυπτιακή πατάτα και ξαναφεύγουν με την ίδια πατάτα βαφτισμένη ελληνική, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος του Συλλόγου Πατατοπαραγωγών του νομού κ. Ανδρέας Τσουκαλάς και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ έχουμε κάνει τόσες καταγγελίες σαν σύλλογος, δεν έχουμε εισακουστεί από καμία υπηρεσία, από κανέναν αρμόδιο. Αυτή τη στιγμή η καλλιέργεια της πατάτας μένει στα χωράφια και κινδυνεύει να χαθεί, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος των αγροτών αλλά και των καταναλωτών, εισάγοντας και διακινώντας σαν πατάτα δική μας αιγυπτιακές πατάτες!».
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου