Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συνεχίζονται οι επιθέσεις φασιστών στην Πάτρα

http://www.taxalia.blogspot.com

Τρείς Αφγανοί παράνομοι μετανάστες, δολοφόνησαν για ασήμαντη αφορμή τον 29χρονο Αθανάσιο Λαζανά. Ο φόνος ξεσήκωσε τους γείτονές του, που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στο ύψος του νέου λιμανιού. 
Την ίδια ώρα, οι εκπαιδευμένες ομάδες ακροαριστερών τραμπούκων φασιστών, εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον του..
κόσμου, υπερασπιζόμενοι ως "αλληλέγγυοι" τους Αφγανούς δολοφόνους.
Οι ομάδες των παρακρατικών φασιστών, με την ανοχή της αστυνομίας, επιτέθηκαν σε βουλευτή και δημοσιογράφο τοπικού σταθμού, θέλοντας να αποδείξουν ότι απαγορεύουν στους πολίτες να διαμαρτύρονται για τα εγκλήματα των μεταναστών.
Στο... χορό μπήκαν και οι λιγοστοί τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι στην ουσία χρησιμοποιούνται ως άλλοθι, για τις τραμπούκικες επιθέσεις των φασιστών.
Το ακροαριστερό φασισταριό της Πάτρας, δέχθηκε ενισχύσεις από τους Αθηναίους συνεργάτες τους, με αποτέλεσμα οι μάχες να θυμίζουν εμφύλιο.
Οι μετανάστες, ξεθάρρεψαν από τη στήριξη των φασιστών και αντεπιτέθηκαν, βοηθούντων και των ΜΜΕ, που βαφτίζουν κάθε εξέγερση των κατοίκων, ως "επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής".
Η Χρυσή Αυγή, δεν έχει ούτε 20 στελέχη στην Πάτρα, είναι τελείως ανοργάνωτη και τελείως ακίνδυνη. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ομάδα 100-200 γραφικών σε όλη την Ελλάδα, τους οποίους όμως το σύστημα "μεγεθύνει" για να δώσει άλλοθι, στη συνεχιζόμενη ακροαριστερή βία, που είναι το πρόβλημα και στις δολοφονικές επιθέσεις ακροαριστερών καθαρμάτων, που επιβάλλουν με το λοστό και το τσεκούρι (πολύ συχνά και με σφαίρες ή εμπρηστικές μολότωφ όπως όταν δολοφόνησαν τους υπαλλήλους της Μαρφίν) τις απόψεις τους, που είναι ταυτόσημες με τις απόψεις του υπερατλαντικού ιμπεριαλιστή ηγεμόνα.
Το μακρύ χέρι του ιμπεριαλισμού είναι το ακροαριστερό φασισταριό και οι επαγγελματίες δολοφόνοι του.
Η ελληνική κοινωνία οφείλει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της με τον επιδοτούμενο ακροαριστερό φασισμό των δολοφόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου