Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διπλώματα οδήγησης... από το σπίτι!



'Ερευνα διεξάγεται από την Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να εξεταστούν καταγγελίες για κύκλωμα που φέρεται να ...παρέδιδε διπλώματα οδήγησης, χωρίς καν οι εξεταζόμενοι εμφανιστούν στις εξετάσεις!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, η έρευνα ξεκίνησε με... παρέμβαση της Περιφέρειας, μετά από καταγγελίες για κάποιους που μοίραζαν διπλώματα με το αζημίωτο, χωρίς να ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τους υποψήφιους οδηγούς. Οι καταγγελίες αφορούσαν στη Δ/νση Συγκοινωνιών, όπου υπήρχαν "μελανά σημεία", στη διαδικασία της θεωρητικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών.

Ο κ. Κουκιαδάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της δικαιοσύνης θα δούμε τι αποδίδει και θα πάρουμε κι εμείς τις δικές μας αποφάσεις. Ευχόμαστε να μην είναι αλήθεια οι όποιες μεμονωμένες καταγγελίες υπήρξαν. Πράγματι σας λέω, ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της έρευνας και δεν πρέπει να γνωρίζουμε. Εμείς απλά σαν Περιφέρεια διευκολύνουμε την έρευνα και ζητούμε να γίνει σε γοργούς ρυθμούς και σε απόλυτο βάθος. Αν υπάρχει θέμα ν’ αντιμετωπιστεί και να καταδικαστεί και αν δεν υπάρχει να μη θίγονται υπάλληλοι, που ενδεχομένως δεν έχουν καμία ευθύνη. Και αν υπάρχει (θέμα) δεν μπορεί ν’ αφορά το σύνολο της υπηρεσίας.»

Να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες για τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών έφτασαν στην Περιφέρεια, και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος μέσω συνεργάτη του προσέφυγε στην Ασφάλεια για την σε βάθος έρευνα και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

'Οπως δήλωσε στο neakriti.gr ο προιστάμενος του Μηχανολογικού κ. Γιώργος Μηλάκης, η υπηρεσία θα παραδώσει όσα στοιχεία της ζητηθούν, ο ίδιος ωστόσο δεν γνωρίζει τίποτα ούτε για κύκλωμα, ούτε για τυχόν συμμετοχή υπαλλήλου στο φερόμενο ως κύκλωμα.
neakriti.
http://heraklion1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου