Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

(Ο Νίκολας Γκέητζ, με άρθρο του στην εφημερίδα The New York Times) Oι δουλοπρεπείς ''μνημονιακοί'' της αμαρτωλής Δεξιάς, αφήνιασαν.

Ο ''κολλητός'' της Ντόρας Μπακογιάννη και της οικογένειας Μητσοτάκη:

http://www.kalami.net/
Αισχρές ''κινδυνολογικές'' προβοκάτσιες κι εκτός Ελλάδας από
πρακτορίσκουςΜπακογιάννη-σαμαραςΕπιστρατεύτηκε και ο... φιλέλληνας ''κομμουνιστοφάγος'', συγγραφέας της ''Ελένης'', Nίκολας Γκέητζ.
O πολλαπλά οφελημένος ειδικά οικονομικά από την Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργό ΥΠΕΞ, από τα μυστικά και φανερά κονδύλια, αλλά και μέσω της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής (με άλλα κονδύλια μέσω ''άγιας οικογένειας'').
Κινδυνολογεί, διασύροντας (ως -ο καθιερωμένος στην ομογένεια ΗΠΑ- πατριδοκάπηλος) πάλι την Ελλάδα. Τα ίδια έκανε 1981 και μετά, εις βάρος του...

Ανδρέα Παπανδρέου, στην εφημερίδα The New York Times. Ο ''πρακτορίσκος'', ενθυμούμενος τώρα ακόμα και τον... εμφύλιο, κάνει επιθέσεις με λίβελους κατά του λαού της Ελλάδας με άθλια υποτιμητικά απαράδεκτα σχόλια, αλλά και κατά του Α. Τσίπρα, τον οποίον αποκαλεί ''χαρισματικό δημαγωγό / επικίνδυνο'', με άρθρο του στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα... (Το άρθρο)

Το εμμετικό είναι ότι ΜΜΕ στην Ελλάδα, εφημερίδες, ιστοσελίδες κλπ, αναδημοσίευσαν το άρθρο των ''Τάϊμς'', επειδή ...χτύπαγε τον Α. Τσίπρα. Αλλά ΔΕΝ ενοχλήθηκαν διόλου που αποκαλεί τον ελληνικό λαό ''αρουραίους-ποντίκια''. Φυσικά, το αναδημοσίευσε και η ''θυγατρική'' της ''άγιας οικογένειας'' καθημερινή ελληνική εφημερίδα Αστόριας Νέας Υόρκης, ''Εθνικός Κήρυκας'' -με την μικρή κυκλοφορία- που έχει επωφεληθεί με εκατομ. δολάρια από ελληνικές κυβερνήσεις, υπουργεία, κρατικούς οργανισμούς κλπ, χάρη στην ''άγια οικογένεια''. Ούτε αυτή, φυσικό και αναμενόμενο, ενοχλήθηκε από τον χαραχτηρισμό.

Διαβάστε: Η Αριάνα Χάφιγκτον, ο Νίκολας Γκέητζ κι ο Παρδαλός Αυλητής του Χάμελιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου