Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πόσα πήρες για να πας με τον Καμμένο ; Απίστευτες καταγγελίες κατά Δημαρά από πρώην στελέχος του Άρματος Πολιτών

http://logia-starata.blogspot.

Απίστευτες καταγγελίες πριν λίγο κατά του Γιάννη Δημαρά εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τζανακάκης , πρώην στέλεχος του Πανελλήνιου ΄Αρματος Πολιτών .Συγκεκριμένα κατηγορεί ευθέως το Γιάννη Δημαρά ότι χρηματίστηκε για να συμπράξει με τον Πάνο Καμμένο και τον προκαλεί να αντιδράσει κάνοντας μήνυση . Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ...προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook έχοντας κοινοποιήσει μία φωτογραφία του Γιάννη Δημαρά :
"Μέχρι τις 4 απόγευμα Σαββάτου Γιάννη Δημαρά, θα απαντήσεις εδώ ηλίθιε κλέφτη!πόσα λεφτά πήρες για να πας με τον Καμμένο! Αν δεν το κάνεις αυτό, θα μου κάνεις μήνυση, ηλίθιε! Σε προκαλώ να αντιδράσεις! Αλλά επειδή βλέπω ότι έχεις αναπαυθεί στα βαλιτσάκια των ευρώ δεν θα σε αφ΄σω ήσυχο... Απάντησε ρε!!!!!"
Δείτε την ανάρτηση εδώ και εδώ
Δεν υιοθετούμε τις καταγγελίες του κ.Τζανακάκη καθώς ο Γιάννης Δημαράς είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν έχει ακουστεί κάτι επιλήψιμο σχετικά με το ήθος του και η στάση του να υποστηρίξει με σθένος την άποψή του και να διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ τον τιμά σε αντίθεση με άλλους . Ωστόσο οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές όταν μάλιστα γίνονται επώνυμα από ένα δημοσιογράφο , που επιπλέον υπήρξε στέλεχος και φανατικός αγωνιστής του Άρματος Πολιτών . Ο κ. Δημαράς έχει πλεόν το λόγο

ΝΕΟ 
Πριν από λίγο διαπιστώσαμε ότι ο κ.Τζανακάκης απέσυρε τις επίμαχες αναρτήσεις . Φαίνεται ότι φοβήθηκε τις μηνύσεις  ή τ ανέβασε εν θερμώ τις αναρτήσεις του κ το μετάνιωσε... Καλό είναι πάντως να μη λέει ο καθένας ότι θέλει ,ειδικά αν είναι δημοσιογράφος . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου