Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Δεν άντεξε την προεκλογική κριτική και προσέφυγε στο Ε.Σ.Ρ. (Ηχητικό)

http://www.e-volos.gr

ΣΟΚ: Δεν άντεξε την προεκλογική κριτική και προσέφυγε στο Ε.Σ.Ρ. (Ηχητικό)Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ υπερ-υφυπουργός Θανάσης Νάκος - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ για την προσπάθεια φίμωσης εναντίον του ραδιοφώνου μας, ο συνυποψήφιος του και ειδικός σύμβουλος του Σαμαρά
σε θέματα διαφάνειας, Γιώργος Σούρλας

Πρόκειται για τον πρώην υπερ-υφυπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, που στις εσωκομματικές εκλογές τάχθηκε υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, γνωστότερος στην επικράτεια ως διαχειριστής του περιβόητου προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ", ο οποίος, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές και ενώ η χώρα και ο λαός της, αντιμετώπιζε και συνεχίζει την δυσκολότερη οικονομική συγκυρία στη νεότερη Ιστορία, επέλεξε να...
κάνει επίδειξη πλουτισμού, μετατρέποντας την βάφτιση του παιδιού του, σε ακριβοπληρωμένη φιέστα, διαφημίζοντας μάλιστα με κάθε τρόπο την παρουσία της οικογένειας Καραμανλή στο γεγονός.

Πρόκειται για τον Βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιο, Θανάση Νάκο, την εκλογική περιφέρεια του οποίου επέλεξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ώστε να πολιτευτεί πέραν της Μεσσηνίας, διότι, όπως ο ίδιος δήλωσε, η Μαγνησία βρίσκεται στην θέση με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας, τρανό δηλαδή παράδειγμα της πολιτικής ανυπαρξίας κυρίως του κ. Νάκου, ο οποίος αν και κατείχε την θέση του υφυπουργού Εσωτερικών, δεν κατάφερε ούτε την ολοκλήρωση του επί σειρά δεκαετιών ανολοκλήρωτου περιφερειακού της πόλης, πόσο μάλλον να ασχοληθεί με σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής.

Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, επί των ημερών του οποίου το αστυνομικό δελτίο της Μαγνησίας ανέφερε βιασμούς ανηλίκων, κλοπές μετά φόνων και οι κάτοικοι των χωριών του Πηλίου, ελλείψει αστυνόμευσης, οργάνωναν ομάδες περιφρούρησης των οικισμών τους. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί, αν δεν περιφρουρούσαν το διαρκώς κλειστό πολιτικό γραφείο της συναδέλφου του Ροδούλας Ζήση, με την βοήθεια δεκάδων διμοιριών των ΜΑΤ, από γειτονικές πόλεις, είχαν την εντολή να καταστείλουν την διαμαρτυρία των αδικημένων φιλάθλων του πολύπαθου Ολυμπιακού Βόλου, να καταστείλουν δηλαδή την αξιοπρέπεια μιας ολόκληρης πόλης. Όλα αυτά επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και με την "αγαστή συνεργασία" του αρμόδιου τομεάρχη της Ν.Δ., αφού δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αλλιώς ο ανύπαρκτος αντιπολιτευτικός του λόγος.

Ο Θανάσης Νάκος, λοιπόν, μην αντέχοντας την προεκλογική κριτική του συμπολίτη του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου, στον οποίο ο τελευταίος παρουσιάζει καθημερινή ειδησεογραφική εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε τον ραδιοφωνικό σταθμό στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με σκοπό να χρησιμοποιήσει το Ε.Σ.Ρ. για να εκφοβίσει και εν τέλει να φιμώσει τον δημοσιογράφο, τον ραδιοφωνικό σταθμό και τέλος το e-Volos.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το έγγραφο που εστάλη από το Ε.Σ.Ρ. στον ραδιοφωνικό σταθμό, μετά την καταγγελία του πρώην υπερ-υφυπουργού:
MARKONI.jpg

Φανταστείτε λοιπόν, εάν αντιδρά έτσι στην κριτική σήμερα, προεκλογικά, ο Θανάσης Νάκος, πώς θα αντιδρούσε στην περίπτωση που θα ήταν αντί για υπεύθυνος τομεάρχης υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μήπως θα μας φυλάκιζε κιόλας επειδή τολμήσαμε να θέσουμε δημόσια ερωτήματα;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις, που έκανε για την προσπάθεια φίμωσης του "Marconi Radio 96,1 F.M.", ο ειδικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά για θέματα διαφάνειας και συνυποψήφιος στην Μαγνησία του Θανάση Νάκου, Γιώργος Σούρλας και μάλιστα μιλώντας στο εν λόγω ραδιόφωνο και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη.

"Το Marconi Radio 96,1 F.M. ήταν το πρώτο που αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των καυσίμων", δήλωσε με νόημα ο κ. Σούρλας και συνέχισε, "πιστεύω στην ελεύθερη δημοσιογραφία, πιστεύω στην ελεύθερη έκφραση, στην διακίνηση των ιδεών, στην κριτική, στην αμφισβήτηση. Προσωπικά, έχετε ασκήσει και σε εμένα κριτική κατά το παρελθόν και μάλιστα ανυπόφορη. Πιστεύω ότι συστατικά της Δημοκρατίας είναι η διαφωνία, είναι η αμφισβήτηση, είναι η κριτική, είναι ο διάλογος."

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα, με τις δηλώσεις του κ. Σούρλα:
e-Volos.gr: Δηλώσεις υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Γ. Σούρλα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." by user5702362

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου