Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αυτοί (Νάκος - Καρτάλης) ψήφισαν "ΝΑΙ" στο μνημόνιο, εσύ, Μαγνησιώτη, τί θα ψηφίσεις;

ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ, σε βάρος φτωχών και πλουσίων, σε βάρος ολόκληρου του ελληνικού λαού και από τότε ζούμε τον εφιάλτη.

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ... και σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ξεχνώντας όλα όσα ακούσαμε ή διαβάσαμε τα τελευταία 24ωρα, σε μια ξεκάθαρη...
προσπάθεια του συστημικού Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, να μας επηρεάσει, χρησιμοποιώντας την πεπατημένη.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να τρομοκρατήσουν και ως ένα, μικρό ελπίζουμε, βαθμό το έχουν καταφέρει, επαναφέροντας στην ατζέντα της καθημερινής ειδησεογραφίας εκείνα τα θέματα που μπορούν να συσπειρώσουν τον δικομματισμό, εκείνα τα θέματα, που δοσμένα με τον ιδιαίτερο εκείνον τρόπο, που χρόνια τώρα χρησιμοποιούν, προσπαθούν και εν τέλει πείθουν, κυρίως τους υπαλλήλους του Δημοσίου, για ψήφο υπέρ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, υπέρ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., των ίδιων δηλαδή κομμάτων που υπέγραψαν, μέσω των μνημονίων, την εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού.

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ που σήμερα καλείται να ψηφίσει, υπό το προπαγανδιστικό ψευτοδίλλημα, που εδώ και μέρες του θέτουν με κάθε δυνατό τρόπο και ακούει στο: "Κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ ή Ακυβερνησία".

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ είδους τηλεοπτική "Δημοκρατία" μιλάμε, για τέτοιου είδους "Δημοσιογραφία", λές και τον τόπο δεν μπορούν να κυβερνήσουν άλλες δυνάμεις, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και τόσοι ακόμα πολιτικοί οργανισμοί αδυνατούν, ενώ μπορεί η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, αυτά δηλαδή τα κόμματα που οδήγησαν την χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο και τον λαό της στην συμφορά.

ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ, σε βάρος φτωχών και πλουσίων, σε βάρος ολόκληρου του ελληνικού λαού και από τότε ζούμε τον εφιάλτη. Και αν νομίζετε, εσείς κύριοι ισχυροί της Οικονομίας, πλούσιοι όπως σας αποκαλεί ο θυμόσοφος λαός μας, ότι δεν σας άγγιξε η κρίση ή ακόμα χειρότερα ότι δεν θα σας αγγίξει, αρκεί να σας θυμήσω τις ημέρες που ψάχνατε τρόπο να διασώσετε τις καταθέσεις σας, μπροστά στην ενδεχόμενη πτώχευση. Ήσασταν κυριολεκτικά για λύπηση. Σας έβλεπα, σας άκουγα και αισθανόμουν τόσο τυχερός, που δεν ήμουν στην δική σας θέση. Ναι αμέ, πολύ τυχερός αισθανόμουν. Και συνεχίζω, όπως και η ανασφάλειά σας θα συνεχιστεί...

ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ κ.κ. πάλαι ποτέ 1οι του δικομματισμού στην Μαγνησία Κώστα Καρτάλη και Θανάση Νάκο; Δεν θα συνεχιστεί η ανασφάλειά τους;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΤΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, καταλάβατε τί ακριβώς ψηφίσατε και αν ναι, ποιά η διαφορά του πρώτου με το δεύτερο μνημόνιο; Κάπου πήρε το αυτί μου κ. Καρτάλη να μιλάτε για τα λάθη του πρώτου μνημονίου, τα οποία ήρθε να διορθώσει το δεύτερο και ότι λέγατε το λέγατε σε επιστήμονες ανθρώπους, οι οποίοι ακόμα και τώρα που γράφονται αυτά γελούν με την ψυχή τους. Τουλάχιστον ο Χρυσοχοΐδης, Κώστα Καρτάλη, παραδέχτηκε ότι δεν το διάβασε. Εσύ, το διάβασες, Κώστα Καρτάλη; Εσύ μήπως Θανάση Νάκο;

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Κώστα Καρτάλη και Θανάση Νάκο, επειδή και τους δυο σας "γνωρίζω προσωπικά", όπως διατείνεται ο ένας απ' τους δυο σας και έχω άποψη για τον βαθμό αντίληψής σας, δεν πιστεύω ότι το διαβάσατε, γιατί αν όντως το διαβάσατε, τότε δεν μπορώ να σας χαρακτηρίσω αλλιώς, πέραν από ιδιαίτερα επικίνδυνους πολιτικούς, γιατί άλλο να ψηφίζεις για να ψηφίσεις και άλλο να ψηφίζεις συνειδητά.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ όμως, Κώστα Καρτάλη και Θανάση Νάκο, θα ψηφίσει σήμερα και ο Μαγνησιώτης και να 'στε σίγουροι, ότι και πάλι 1οι να εκλεγείτε στα ψηφοδέλτιά σας, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, δυστυχώς κύριοι για εσάς, τίποτα δεν θα είναι όπως χθες. Και το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, κύριοι Κώστα Καρτάλη και Θανάση Νάκο, ότι έστω και μία λιγότερη ψήφος, ναι, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ κάτι σημαίνει, κάτι που αξίζει να σας προβληματίσει. Γιατί μία ψήφος = ένας Μαγνησιώτης και όχι ένας απλός αριθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου