Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Συνθέσεις και αποσυνθέσεις


Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός εκφράζει με το επίθετό του πλήρως τον Μπένι τον μισθοφάγο και τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη. Και στις εκλογές η πίκρα θα είναι μεγαλύτερη.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να διώξει ψηφοφόρους γινόμενος ολίγον από ΔΗΜΑΡ η Νέα Πασοκρατία με τις επιθέσεις της τους επιστρέφει από το παράθυρο.

Ο Αλαβάνος είπε... αυτό που θα έπρεπε να ήταν η καθαρή θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο δρόμος του μνημονίου που μας έχει καταστρέψει και μαθηματικά μας οδηγεί στο αποτελείωμα μας και ο δρόμος εκτός μνημονίου. Ο δεύτερος δρόμος υπάρχει η περίπτωση να μας οδηγήσει και εκτός ευρώ.

Το ζήτημα λοιπόν είναι πρώτον να ειπωθεί η αλήθεια, εκτός αν αποφάσισε όντως να γίνει ΔΗΜΑΡ, και να αναπτυχθεί το σχέδιο λειτουργίας και εκτός ευρώ.

Όλη η Ευρώπη, εδώ και δύο χρόνια, έχει προετοιμαστεί και σχεδιάσει το τι θα κάνει σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ και εμείς όχι μόνο δεν έχουμε κάνει κανένα σχέδιο, έστω στην μία πιθανότητα εξόδου, αλλά φοβόμαστε και να το συζητήσουμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια η συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους ή ακόμα χειρότερα για επιλεκτική χρεοκοπία αντιμετωπίζονταν όπως τώρα η συζήτηση για έξοδο από το ευρώ.

Άλλα τελικά και αναδιάρθρωση έγινε και επιλεκτική χρεοκοπία. Και μάλιστα παρουσιάστηκαν ως μεγάλες επιτυχίες της Ελλάδας.

Τι φοβόμαστε

συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου