Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Πολιτικός με ένα δράμι μυαλό, για να σταματήσει την μάστιγα με τους κλέφτες Χαλκού.

Μια εγκύκλιος βρε (πολιτικά) βόδια που να απαγορεύει (επι αυστηρή ποινή) στους "εμπόρους" να αγοράζουν  "ανακυκλώσιμα μέταλλα" από  τους ΔΙΕΡΧΌΜΕΝΟΥΣ  γνωστούς άγνωστους ποντικούς.
Κλέβουν μέχρι μετασχηματιστές υψηλής Τάσης  και μοτέρ, και βυθίζουν ΞΑΦΝΙΚΑ στο σκοτάδι Νοσοκομεία, αεροδρόμια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, και ολόκληρες (κατοικήσιμες περιοχές), θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο πολίτες. Τι άλλο πρέπει να να γίνει βρε γελοίοι  χοντρομακάκες, για να αναλάβετε "πολιτική¨δράση? Να πεθάνει κάποιος δικό σας αγαπημένο πρόσωπο? ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
 Ορίστε διαβάστε άλλη μια από τις δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις. που η εγκληματική σας αδιαφορία και ανεπάρκεια.  έχει μετατρέψει σε ΜΑΣΤΙΓΑ...
Αφαίρεσαν 500 μέτρα καλώδιο
Στα… σκοτάδια έχει βυθιστεί η είσοδος στο χωριό Αφέτες του Δήμου Νοτίου Πηλίου καθώς άγνωστοι αφαίρεσαν 500 μέτρα καλώδιο. Την ίδια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα επιτήδειοι αφαίρεσαν χαλκοσωλήνες από... αποθήκη υδραυλικού με τους κατοίκους μετά τα απανωτά κρούσματα να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την τάξη στα χέρια τους, συστήνοντας νυχτερινές σκοπιές και περιπολίες παρακολούθησης.












ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου










Οι άγνωστοι έδρασαν κατά πάσα πιθανότητα βράδυ καθώς αφαίρεσαν το καλώδιο του υπόγειου δικτύου φωτισμού που ηλεκτροδοτεί τα φωτεινά σώματα στην είσοδο του χωριού, «δουλειά» που απαιτεί αρκετό χρόνο. Οι «ποντικοί» χρειάστηκε να ανοίξουν ένα - ένα τα φρεάτια και να τραβήξουν το καλώδιο από το οποίο στην συνέχεια αφαιρούν τον χαλκό και τον πουλούν.












Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μαμούχας, πρόκειται για πολύ μεγάλη ζημιά και θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να αποκατασταθεί, ενώ ο ίδιος επεσήμανε πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα «ποντικοί» χτύπησαν και σε ιδιώτη και συγκεκριμένα σε υδραυλικό, αφαιρώντας όλες τις χαλκοσωλήνες που είχε στην αποθήκη του.








Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών που εξυπηρετεί όλη την περιοχή και δόθηκαν καταθέσεις ώστε να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ την ίδια στιγμή οι κάτοικοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την τάξη στα χέρια τους.












Σύμφωνα με τον κ. Μαμούχα ήδη έχουν γίνει συζητήσει να συσταθούν ομάδες στο χωριό οι οποίες το βράδυ θα κάνουν σκοπιές και περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή ώστε να αποτρέπουν την ανεξέλεγκτη δράση των επιτήδειων, η οποία ειδικά το καλοκαίρι – οπότε και βρίσκουν πιο πρόσφορο έδαφος καθώς λείπουν περισσότερες ώρες οι ιδιοκτήτες ή τα αφήνουν ανοιχτά για την ζέστη – αυξάνεται σημαντικά. «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο θα πρέπει να οργανωθούμε και να κουβεντιάσουμε όλες τις λεπτομέρειες για να ξεκινήσουν οι περιπολίες κάτι που θα κάνουμε μέσα στις επόμενες ημέρες», διευκρινίζει ο κ. Μαμούχας.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου