Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον ρεπόρτερ της εκπομπής του !

(γνωστός και ως Konomizer-Βασιλιάς Μινχάουζεν- του λαϊκισμού και της  αγένειας...)

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο πιό αγχωμένος παρουσιαστής όλων των εποχών, από τότε που έπαθε το κάζο με τον "μαθητή" του Γιώργο Αυτιά. Έτσι είναι απαιτητικότατος με τους υπαλλήλους του (ε, να μην τους πούμε "συνεργάτες"), οι οποίοι ....

είναι αναλώσιμοι μέχρι κεραίας. Αλλάζουν κάθε χρόνο σαν τα πουκάμισα, για να μη γίνουν αυτόφωτοι και στερήσουν λάμψη από το φωτοστέφανο του αρχηγού. Η εκπομπή περιστρέφεται γύρω από τον άρχοντα της τηλεθέασης, που δεν έχει σκοπό να χάνει θεατές με ...
"κοιλιές" στις ζωντανές συνδέσεις, ιδαίτερα αν υπάρχει "λαουτζίκος", που πρέπει να μιλήσει ζωντανά και να δώσει την απαραίτητη ζωηράδα στην εκπομπή, ώστε να μην αλλάξουν κανάλι τα τηλεθεατόπουλα.

Η χούντα του "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε; Και τολμάς να μη θέλεις να μιλήσεις στο μικρόφωνο της εκπομπής μου;", έγινε συνήθεια.... Σε λίγο, πολίτες θα καρπαζώνουν τους ατυχείς ρεπόρτερς που παλεύουν για το μεροκαματάκι, επειδή ο "άρχοντας" τους πιέζει να τους χώσουν το μικρόφωνο στη μούρη, με πρόσχημα την ενημέρωση.
Έβαλε τις φωνές στον ρεπόρτερ του και καλημέρισε τον δημοσιογράφο του MEGA που μπήκε σε πρώτο πλάνο! - Μια φαρμακοποιός έσπρωξε το μικρόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ! - "Να πάρει ο διάολος να πάρει!" φώναζε ο Γιώργος Παπαδάκης.

1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος φιλανθρωπικού ιδρύματος, γνωρίζει άραγε την άλλη μισή πλευρά του παρουσιαστή της εκπομπής? Οι εκκωφαντικοί θόρυβοι ενδιάμεσα στους διαλόγους, οι υπόκωφες παρεμβολές που αποτελούν κώδικα επικοινωνίας του ιδίου με αυτούς που γνωρίζουν πράγματα που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος υποτιμώντας τη νοημοσύνη του, κ το μήνυμα με τα παραπάνω που θέλει να στείλει σε μένα, (με σύμβολα ήχων) αποτελούν το άλλο μέρος της πλευράς του που πολύ φοβάμαι ο πρόεδρος φιλανθρωπικού ιδρύματος δεν τα γνωρίζει.
    επίσης
    καταγγέλω κάποια κανάλια για το ρόλο τους στις οργανωμένες αμοιβόμενες μορφές βίας σε άτομα που η εξουσία καταδιώκει για λόγους διαπλεκόμενων συμφερόντων.

    επίσης έχουν μάθει το ποίημα για αυτοκτονίες, ενώ οι περισσότερες είναι στημένες κ το γνωρίζει κόσμος. Κάποτε θα βγεί η αλήθεια κ θαυπάρξουν μάρτυρες κ θα με θυμηθείτε. προς το παρόν η σιωπή φέρνει κέρδη κ μιλάω μόνο εγώ που είμαι ένα από τα θύματα.

    δεν ήταν αιφθνίδιοι θάνατοι, ούτε λόγοι υγείας ήταν η αιτία, ούτε ατυχήματα ήταν, ούτε δολοφονίες τυχαίες από αλλοδαπούς, αλλά πληρωμένα συμβόλαια ήταν οι παρακάτω: Γκιόλιας, δικηγόροι τεντολούρης, φίκας, παναγόπουλος, διαδηλωτής, φαντάρος από τρίκαλα, λώλος, καστρής, μητροπάνος, τσιβιλίας. η ίδια αιτία για όλους, κ κάποτε θα βγουν στο φως όταν δεν θα φοβούνται πλέον οι άνθρωποι να μιλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή