Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Καθυστερημένο σχόλιο για την ανάρτησή "Οι Κρετίνοι Αρχ-μηχανο-τέκτονες και στην Πεντέλη!...

Για την ανάρτησή σας το σχολιό μου είναι " για ψηφοθηρια και μόνο". 
Ψαχτε τη σχεση δημάρχου- Στεργίου με τον ιδικτήτη του μαγαζιού πίσω από το πεζοδρόμιο Δηκτατορία υπάρχει στην Πεντέλη Και τί έγινε αν έχουμε πολλά ατυχήματα στο εν λόγω σημείο....αρκεί να μην έχουμε κάποιο θανατηφόρο
Παρόλες τις διαμαρτηρίες ο Δήμαρχος καμαρώνει για το έργο του ...να τους χαιρόμαστε όλους τους προύχοντες και αυτούς που στηρίζουν τον Δικτάτορα.....  Σχετική:

Οι Κρετίνοι Αρχ-μηχανο-τέκτονες και στην Πεντέλη!

Είναι γνωστό ότι δεν έχουμε σε μεγάλη υπόληψη αρκετούς από τους υπεύθυνους εκτέλεσης & επίβλεψης Δημοσίων Έργων, κι ας μην είμαστε ειδικοί.
Ο λόγος οφθαλμοφανής  σε κάθε "γωνία". Όπως ...π.χ. σε αυτήν την  κεντρική διασταύρωση στην Κοινότητα της Πεντέλης -Στεργίου.
Στα καλά καθούμενα ,σε ένα δύσκολο (λόγω ορατότητας) για τους οδηγούς κομβικό σημείο, "κάποιοι αποφάσισαν να επεκτείνουν (επιλεκτικά) το φάρδος του πεζοδρόμιου. Οι οδηγοί  βλέπουν...
την διπλή διαγράμμιση ξαφνικά να εξαφανίζεται, ενώ παρουσιάζονται από του πουθενά αυτοκίνητα που ανεβαίνουν από αριστερά.
Και να σκεφθείτε (όπως προβλέπετε) κάποιοι "επιστήμονες" κονόμησαν για  σύνταξη Μελέτης αυτού του φονικού εκτρώματος.
Εκτός και το construction έγινε αυθαίρετα από τον ιδιοκτήτη της παρακείμενης ταβέρνας , για δημιουργία extra χώρου για τραπεζοκαθίσματα.
Στην (καταπατημένη) Πεντέλη όλα παίζουν...

1 σχόλιο:

  1. Δεν είχε ποτέ τραπεζοκαθίσματα εκεί έξω, αλλά στην απέναντι μεριά του δρόμου, τουλάχιστον 20 χρόνια που ξέρω το μαγαζί ("Σερίφης").
    Και μια ακόμα λεπτομερεια, το μαγαζί έχει κλείσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή