Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Με "καθυστερημένους" Πολιτικούς & Νομοθέτες η ηλιθιότητα και το έγκλημα είναι ανίκητο!


Οι ληστές  αναμένεται να κάνουν μήνυση στην Αστυνομία, γιατί δεν τους παρείχε στρώματα όταν πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να στραμπουλήξουν τα πόδια τους. Όσο για την σύλληψη θα θεωρειθεί παράνομη, γιατί οι "μπάτσοι" δεν τους ζήτησαν  να παραδωθούν  στην Αλβανική γλώσσα.
  Η γιγαντιαία  αστυνομική επιχείρηση  σύλληψης των ληστών στη Κηφισιά , άρχισε το μεσημέρι. Οι ένοπλοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αφού λήστεψαν , πυροβόλησαν αστυνομικούς και χρησημοποίησαν σαν ασπίδες ακόμα και μικρά παιδιά, επί ώρες προσπαθούσαν να διαφύγουν "πηδώντας" από σπίτι σε σπίτι. Όταν οι κάτοικοι της Κηφισιάς βλέποντας τις ειδήσεις στη τηλεόραση τηλεφωνούσαν στις Αρχές πανικόβλητοι ζητώντας οδηγίες, τους απαντούσαν να...
παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους. 
Βέβαια , αν ο παν-ηλίθιος Νομοθέτης τους επέτρεπε, θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή (που ήρθαν Τατ α Τετ )να δημοσιεύσουν την φωτογραφία τους, ώστε αφενός οι πολίτες να μη τους άνοιγαν την πόρτα, αφετέρου να ειδοποιούσαν τις Αρχές , για να οργανώσουν την επιχείρηση  χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ο άμαχος πληθυσμός.
Αυτό τουλάχιστον είναι το σενάριο σε όλα τα πολιτισμένα-Δημοκρατικά Κράτη του κόσμου με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου τα κανάλια ακόμα και μετά το τέλος της περιπέτειας, αναγκάζονται να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα των στυγνών εγκληματιών.
Ποια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ δίνει τσακιστή δεκάρα για το δικαίωμα των αθώων στη ζωή.
  Αλλλά τι περιμένεις από δειλούς και ηλιθιους.
Εκτός από του να έρθει καποια μέρα και η σειρά τους , να γίνουν στόχοι ...

1 σχόλιο:

  1. Καλά δουλειά δεν έχετε και γράφετε τέτοιες ανοησίες για μια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ επιχειρηση της αστυνομίας;Δηλαδή δεν φτάνει που έτρεχαν να πιάσουν τους κλέφτες έπρεπε να βγάλουν και αλερτ στην τηλεόραση με τις φάτσες που ΔΕΝ ήξεραν ακόμα(κρίμα που οι ληστές δεν σταματούσαν και για μια καλή πόζα) και επίσης να καλέσουν και τα κανάλια για ζωντανή κάλυψη της επιχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή