Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η Συγγρού γέμισε… βιογραφικά


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και των ζυμώσεων με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, για την οριστικοποίηση της συμφωνίας συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας, και φυσικά της στελέχωσής της, η Συγγρού έχει… πνιγεί στα βιογραφικά.
Αυτή την εικόνα τουλάχιστον καταγράφουν όσοι ...
διαπιστευμένοι συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας κάνουν τη διαδρομή… Συγγρού-Βουλή, και βλέπουν και κεντρικά γραφεία της “γαλάζιας” Παράταξης πληθώρα στελεχών να βρίσκονται στον προθάλαμο του Αντώνη Σαμαρά και των άλλων κορυφαίων παραγόντων του κόμματος, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του νέου πρωθυπουργού και των υπουργών, προκειμένου να στελεχώσουν κρατικές θέσεις.
Εκείνο φυσικά που επισημαίνεται είναι ότι αυτή δεν είναι μια κυβέρνηση αμιγώς της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ένα σχήμα συνεργασίας με τη συμμετοχή ακόμη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ενώ, ταυτόχρονα τονίζεται ότι έχουν αλλάξει οι εποχές, και μια χώρα σε κρίση, όπως είναι η σημερινή Ελλάδα, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι όμηρος συμπεριφορών του παρελθόντος.
 http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου