Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Και όμως... ο απίθανος Νάκος, βρήκε τον πιο απίθανο τρόπο να απαντήσει


Και όμως... ο απίθανος Νάκος, βρήκε τον πιο απίθανο τρόπο να απαντήσειΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ να χρησιμοποιήσει ακόμα και τον πρόεδρο της Βουλής (φυσικά εν αγνοία του), ώστε να αποσυντονίσει την κοινή γνώμη και να πλήξει το e-Volos.gr

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ την αγένεια που διακρίνει τον κύριο πρώην υπερ-υφυπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή, που γνωστότερος στην επικράτεια έγινε ως διαχειριστής του περιβόητου προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ" και ο οποίος έστω και καθυστερημένα μία...
ολόκληρη εβδομάδα, τελικά απάντησε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του e-Volos.gr, χωρίς όμως ποτέ να μας την κοινοποιήσει ώστε να ενημερώσουμε τους χιλιάδες χρήστες της ιστοσελίδας μας, ας δούμε τί ακριβώς απάντησε στην από 14 Ιουνίου ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας, γιατί αυτό είναι που έχει και την μεγαλύτερη σημασία.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ την αποκάλυψή μας, πατώντας ...ΕΔΩ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ πρώην υπερ-υφυπουργός, λοιπόν, μία εβδομάδα μετά και ενώ μεσολάβησαν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου (αλήθεια, ποιός άλλος, αν είχε δίκιο θα άντεχε τόσες ημέρες;), το βράδυ της 20ης Ιουνίου, δηλαδή της Τετάρτης, με ηλεκτρονική μορφή έστειλε την εξής δήλωση στην πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης της Μαγνησίας.

«Επειδή στη συνεχιζόμενη -απελπισμένη- προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου από κάποιους, υπάρχουν όρια ακόμα και στην παραπληροφόρηση, δηλώνω ότι ο υιός μου Σταύρος Νάκος ουδέποτε υπήρξε ή είναι υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων ή άλλης υπηρεσίας του δημοσίου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα. Με προσωπική του επιλογή, παρότι διαθέτει περισσότερα από τα απαιτούμενα από το νόμο προσόντα, εργάζεται και θα εξακολουθήσει να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Επισυνάπτεται σχετική βεβαίωση της Βουλής των Ελλήνων.»

ΚΥΡΙΕ πρώην υπερ-υφυπουργέ, δεν είμαστε "κάποιοι" είμαστε οι συντάκτες του e-Volos.gr και υπεύθυνος κατά το Νόμο προσωπικά εγώ. Ας δούμε όμως την επισυναπτόμενη σχετική Βεβαίωση της Βουλής των Ελλήνων:

Nakos2.jpg
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΘΩ κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ, στην ανάγνωση της Βέβαιωσης, όχι μόνο έγω ακόμα και ο τελευταίος ασκούμενος συνεργάτης του e-Volos.gr, ξεσπάσαμε στα γέλια. Μα καλά κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ, δεν ντραπήκατε και μάλιστα τέτοιες ημέρες, που στην Βουλή κρίνεται το μέλλον της πατρίδας, να χρησιμοποιήσετε ακόμα και τον πρόεδρο της Βουλής (φυσικά εν αγνοία του) -ο οποίος απ' ότι βλέπουμε έδωσε την σχετική εντολή στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως-, ώστε να αποσυντονίσετε την κοινή γνώμη και να πλήξετε το e-Volos.gr;

ΕΜΕΙΣ κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ δεν γράψαμε ποτέ ότι ο γιος σας ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ στη Βουλή, εμείς γράψαμε ότι τον γιο σας και μάλιστα επί υφυπουργίας σας, για 1 χρόνο ΠΛΗΡΩΝΕ η Βουλή. Προς τούτο μάλιστα και αφού υπερτονίσαμε ότι για να πληρωθεί από την Βουλή, πρόκειται για κάτι σίγουρα ΝΟΜΙΜΟ, διερωτώμενοι όμως αν είναι και ηθικό, δημοσιοποιήσαμε και την σχετική Βεβαίωση Αποδοχών ύψους 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων.
0854564001339669575.jpg

Η ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων κύριε υπερ-υφυπουργέ απάντησε σωστά σε ότι εσείς επιλέξατε να την ρωτήσετε. Επίσης κύριε υπερ-υφυπουργέ η Βουλή των Ελλήνων δεν αναφέρει σε κανένα σημείο της απάντησής της, ότι ο γιος σας Σταύρος Νάκος ουδέποτε υπήρξε υπάλληλος άλλης υπηρεσίας του δημοσίου ή ευρύτερου τομέα. Η Βουλή των Ελλήνων απαντάει για την Βουλή των Ελλήνων. Αυτό είναι κάτι που το δηλώνετε εσείς προσωπικά.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ άλλο ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ στη Βουλή και άλλο τον ΠΛΗΡΩΝΕ η Βουλή, επιτέλους κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ, αφήστε τα παρα-πολιτικά τερτίπια και απαντήστε... Γιατί τον πλήρωνε η Βουλή;

ΕΚΤΟΣ κύριε υπερ-υφυπουργέ... εκτός και αμφισβητείτε, αν και δεν διακρίναμε κάτι τέτοιο στην δήλωσή σας, την γνησιότητα του εγγράφου που φέραμε στην δημοσιότητα. Σε μία τέτοια περίπτωση κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ, εγώ προσωπικά, ως Διευθυντής του e-Volos.gr, σας προσκαλώ...

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ να παραστούμε μαζί ενώπιον του Εισαγγελέα και να του ζητήσουμε να διενεργήσει έρευνα για την γνησιότητά του.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ να παραστούμε μαζί ενώπιον των Οικονομικών Υπηρεσιών του κράτους για την έκδοση των φορολογικών στοιχείων του υιού σας Σταύρου Νάκου, ώστε να αποδειχθεί αν έλαβε 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων ή όχι. Αν εσείς κύριε υπερ-υφυπουργέ το κρίνατε σκόπιμο, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και την συνδρομή του Οικονομικού Εισαγγελέα κυρίου Γρηγόρη Πεπόνη.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, τέλος, να παραστούμε μαζί ενώπιον του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και να του αιτηθούμε να μας απαντήσει, τί προκύπτει από τα στοιχεία που τηρούνται στο Τμήμα Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων, που εξέδωσε την Βεβαίωση που αποκαλύψαμε ΚΑΙ ΟΧΙ στο τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Επιμορφώσεως της Βουλής των Ελλήνων, που απευθυνθήκατε εσείς, στα ερωτήματα αν πληρώθηκε, για ποιόν λόγο πληρώθηκε και πότε πλήρωθηκε από τη Βουλή ο γιος σας Σταύρος Νάκος.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ σε κάθε περίπτωση κύριε υπερ-υφυπουργέ και περισσότερο επαναλαμβάνω την έκφραση στο γραπτό μου, διότι όχι μόνο προσπαθήσατε να πλήξετε την εγκυρότητα αλλά και την αξιοπιστία του e-Volos.gr, όχι μόνο προσπαθήσατε να αποσυντονίσετε την κοινή γνώμη, δεν σεβαστήκατε καν το γεγονός ότι αυτές τις ώρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο ποτέ δεν αποδεχθήκατε, αντίθετα κατά τις εσωκομματικές εκλογές τον υπονομεύσατε πολιτικά, αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας στην χειρότερη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, στη νεότερη ιστορία της.

ΑΡΚΕΤΑ κύριε Θανάση Νάκο δε νομίζετε ότι πληγώσατε την παράταξη και την πολιτική ζωή της Μαγνησίας, εξυπηρετώντας τόσο τις προσωπικές πολιτικές σας φιλοδοξίες, όσο και με την αέναη ανικανότητά σας ως προς την επίλυση των προβλημάτων του Νομού και των πολιτών του; Δεν αντιληφθήκατε καν το μήνυμα; Το 2007 σας εμπιστεύτηκαν 31.296 Μαγνησιώτες, το 2009 σας ψήφισαν 23.249 και τον Μάη του 2012 μόλις 8.781 πολίτες. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, μάλιστα, η Μαγνησία σας τιμώρησε, βγάζοντας πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τούτη, η τελευταία μεγάλη ήττα κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ ήταν και παραμένει καθαρά προσωπική σας υπόθεση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κύριε πρώην υπερ-υφυπουργέ θα έψαχνα ήδη θέση στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας αυτού του τόπου, οι πολίτες του οποίου τόσο σας αγάπησαν και εσείς τόσο τους εξαπατήσατε πολιτικά.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ... θα επανέλθουμε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου