Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γενική Συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ: Δια ανατάσεως και με ελάχιστους συναδέλφους πάνε να περάσουν το έγκλημα


Παραλάβαμε και επισήμως με επιστολή την ημερήσια διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ μαζί με τον οικονομικό απολογισμό, ο οποίος αφορά το 2011, όταν τα αποθεματικά του (τέως) Ασφαλιστικού Οργανισμού ήταν στα 205 (διακόσια πέντε) εκατομμύρια ευρώ. Παρατηρήσαμε ότι τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι 9 (εννέα). Δηλαδή αν αρχίσει η Γενική Συνέλευση κανονικά στις 2 το μεσημέρι με τους μετριότερους υπολογισμούς θα... τελειώσει στις 11 (έντεκα) το βράδυ.

Διαβεβαιώνουμε την Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ ότι θα είμαστε παρόντες όλοι (και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όοοοολοι) για όσο χρειαστεί, και φυσικά μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, γιατί μόνο αφελείς έχουν πεισθεί ότι όλη αυτή η «διαδικασία» της μετάθεσης της Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο έγινε για να έχει μαζικότητα για να μπορέσουν να παραβρεθούν τα Μέλη του ΕΔΟΕΑΠ.

Εμείς, που γνωρίσουμε την «αντίληψη Νταλί» για τον χρόνο, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φύγουμε τελευταίοι από την Γενική Συνέλευση. Εάν πιστεύετε ότι με την ψηφοφορία δια ανατάσεως των ολίγων "ημέτερων" θα καταφέρετε να σβήσετε τα εγκλήματά σας απατάστε.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

andimosiografoi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου