Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γιατί -αποκλείεται- να ψηφίσω Τσίπρα! Πλήρης περιγραφή του πολιτικού αδιεξόδου!



Ένα άρθρο που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, για το πολιτικό αύριο της χώρας μας.

Δεν μπορώ να ψηφίσω ένα μπούλη αστό ο οποίος ενώ βλέπει την χώρα να καταστρέφεται, δεν μιλά πως θα αλλάξουμε την χώρα προκειμένου να μην συνεχίσουμε τον κατήφορο αλλά γενικολογεί (όπως έκανε όλα τα χρόνια της πολιτικής του καριέρας) με αυτή την φλυαρία/λεξιλόγιο τύπου Τσοχατζόπουλου (δείτε το video παρακάτω και θα καταλάβετε). Φλυαρία, φλυαρία και από λύσεις τίποτε. Άπειρες μπούρδες και για την ταμπακιέρα τίποτε. Λαικισμός στο έπακρο. Αφού...
αυτό θέλει ο Έλληνας του το δίνω. Μονιμότητα και θέσεις στο δημόσιο, και στον ιδιωτικό τομέα θα δούμε!. Το μοντέλο που είδαμε τα τελευταία χρόνια δηλαδή.
ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (μονιμότητα και χαλαρότητα) & ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! Δεν μπορώ να ψηφίσω ένα μπούλη αστό ο οποίος μεγάλωσε με....

τα πάντα του, τα φροντιστήρια του, τα μπαλέτα του (τρόπος του λέγειν), τα αγγλικά του (άλλο που τελικά δεν έμαθε, αφού θα προτιμούσε τα ρώσικα) τις καταλήψεις του, το σύνθημα «κάτσε καλά γεράσιμε» , κομματόσκυλο από τα μαθητικά του χρόνια (από αυτούς που μας έκαναν να μην αχοληθούμε ποτέ με τα κόμματα!)

Το μόνο που έχει να επιδείξει στην ζωή του ως επαγγελματική ωρίμανση είναι η επαγγελματική πολιτική του θέση (ας μην ήταν τόσο πολιτικά ανάπηροι αυτοί που διαχειρίστηκαν την χώρα τα προηγούμενα χρόνια και θα βλέπαμε ποιος θα τον έπαιρνε στα σοβαρά) και το εργοληπτικό πτυχίο (τάξης Β όπως λέει και η φώτο), που το σάπιο σύστημα του έδωσε απλόχερα, παρόλο που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα από κατασκευή. Βλέπετε το σάπιο σύστημα έχει στήσει έναν πολύ πρωτότυπο μηχανισμό ενοικίσασης/στελέχωσης των κατασκευαστικών εταιριών! Δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο σε αυτό! Νοικιάζεις το πτυχίο σου, δεν έχεις καμία ευθύνη και κάποιος άλλος κάνει τον εργολάβο δημοσίων έργων!
Ο Αλέξης με μηδέν ώρες κατασκευής έχει -αυτόματα- πτυχίο τάξης Β!! Έτσι είναι το σύστημα, αν έχεις σπουδάσει μηχανικός -οπουδήποτε στον πλανήτη- σε πέντε νομίζω χρόνια έχεις πτυχίο κατασκευών Β!
Αν αύριο το πρωί (λέμε ΑΝ) πάει σπίτι του (που δεν θα πάει), έχει κάνει ήδη ένα σεβαστό εισόδημα από βουλευτής, μπορεί να στελεχώσει μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία (δείτε ποιες) και να προσφέρει στο παιδί του ότι πρόσφερε και ο μπαμπάς του σε αυτόν, μία άνετη και ήρεμη ζωή αστού με όλες τις πολυτέλειες/δυσκολίες που αυτή περιέχει.

Σκέφτεται λοιπόν ο Αλέξης, αφού δούλεψε σε εμένα το σύστημα (στα χρόνια που πέρασαν δηλαδή) γιατί να μην δουλεύει έτσι για πάντα;

Μέχρι εκεί φτάνουν οι εμπειρίες του να σκεφτεί να είστε σίγουροι. Όλα τα υπόλοιπα που μας πιπιλίζει κάθε μέρα είναι λόγια αντίστοιχα με του Ακη (όπως στο video)


Όχι Αλέξη μου. Δυστυχώς το σάπιο σύστημα -του οποίου σεβαστός και ισότιμος- κρίκος είσαι, μας τελείωσε, ή αλλιώς το τελειώσατε. Αυτό το επιτύχατε ΕΣΕΙΣ, όχι μόνοι σας φυσικά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μα  όπως λέει και το σποτ στην τηλεόραση, όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ! Έτσι;

Ξέρεις κάτι αλάνι μου; Δεν με νοιάζει ποιος φταίει παραπάνω, ένα με νοιάζει ότι ο άνθρωπος στην φωτογραφία πίνει λάδι από τον κάδο σκουπιδιών και ΕΣΥ έχεις συμβάλει ταμάλα σε αυτό.

Θες Αλέξη να ακούσεις τα επιτεύγματα σου μέχρι σήμερα, διότι το αύριο μπορεί να μας επιφυλάσσει ευχάριστες ή –πιο πιθανά- ακόμη πιο δυσάρεστες εκπλήξεις;

Άκου λοιπόν τι πέτυχες:

  • Με το όχι σε όλα που έλεγες ακόμη και σε σωστές προτάσεις μεταρρυθμίσεων, ευνόησες το σύστημα της διαφθοράς να φανεί σαν η μόνη λύση.
  • Με το όχι σε όλα που έλεγες σε μέτρα προστασίας μας από τους λαθρομετανάστες ευνόησες το σύστημα της διαφθοράς να φανεί σαν η μόνη λύση (λέμε τώρα!)
  • Με το ναι σε όλα που έχουν να κάνουν με καταλήψεις/καταστροφές δημοσίων κτιρίων, σχολείων πρυτανείων κλπ, ευνόησες το σύστημα της διαφθοράς να φανεί σαν η μόνη λύση (ξαναΛΕΜΕ!)

Έτσι λοιπόν Αλέξη μου το σύστημα μπόρεσε να ανδρωθεί και να γίνει κατεστημένο.
Σε βόλευε και εσένα δε λέω, φοιτητική ζωή, καταλήψεις φιλοσοφίες και αρλούμπες, ο μπαμπάς να τα σκάει κάθε μήνα, μετά ήρθαν και τα προνόμια της πολιτικής καριέρας. Όλα καλά! Τσάμπα μαγκιά και τσαμπουκάς στο σύστημα το οποίο κατά βάθος λάτρευες.
Αυτό το σύστημα πτώχευσε την χώρα όμως! Άρα και εσύ πτώχευσες την χώρα σου όχι μόνον οι άλλοι!
Αυτό το σύστημα στηρίζεις (και την οικογενειοκρατία του συνασπισμού ακόμη!)
Στα π@πάρια μου Αλέξη αν είσαι αριστερός ή δεξιός. Δεν πιστεύω σε ταμπέλες.
Δεν ελπίζω ΤΙΠΟΤΕ από σένα, ξέρω το μέγεθος της φούσκας που κουβαλάς και ξέρω ότι είτε κυβερνήσεις είτε όχι το κακό που ήδη έφερες είναι μεγάλο και αυτό δεν είναι  άλλο από το ότι την πτώχευσες την χώρα. Δεν με νοιάζει αν η ευθύνη σου είναι 5, 10, 50 ή 100% αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ και μεγάλη μάλιστα.

Να το θυμάσαι Αλέξη, οι πολίτες -σαν και εμένα- που ΔΕΝ θα σε ψηφίσουν  (αλλά και κανένα κόμμα από αυτά που έχουν διαδρομή ευθύνης) είμαστε η πλειοψηφία. Να το θυμάσαι αυτό.
Θα σε ψηφίσουν πολλοί, πρώην πασόκοι, κομματόσκυλα, διορισμένοι, επαναστάτες της πορδής.

Η πλειοψηφία θα σου αποδείξει όμως ότι ξέρει καλά τι είσαι και πιο το ως τώρα έργο σου (εσένα και των άλλων πολιτικών) στην Ελλάδα. Δεν είσαι έξω από το πρόβλημα, είσαι κομμάτι από το πρόβλημα. (από τα επεισόδια στο πολυτεχνείο, ως τις καταλήψεις σε σχολεία, ως το νταβατζιλίκι στο μεταναστευτικό και άλλα πολλά)
Εξάλλου τίποτε από τα παρακάτω δεν θα αλλάξεις

Δέκα πράγματα που δεν θα γίνουν μετά τις εκλογές


Τέλος Αλέξη για να μην σε αδικήσω ας γράψω κάτι και για τους άλλους μεγάλους ηγέτες του σήμερα.

Αντώνη μου, τα ίδια και χειρότερα με τον Αλέξη, μάλιστα διακρίνω και ένα μεγάλο ταλέντο στις κωλοτούμπες. Σπουδές στο εξωτερικό και μετά πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και από τότε πολιτικό πρόσωπο (sic). Δυστυχώς δεν έχεις τα απαιτούμενα επαγγελματικά προσόντα (δηλαδή εμπειρίες ζωής) να κυβερνήσεις (ιδίως σε αυτές τις συνθήκες).
Για αυτό και ο λαός δεν θα σου δώσει την ευκαιρία.
Ίσως να είσαι καλύτερος από άλλους. Και τι με αυτό;
Δεν ελπίζω ΤΙΠΟΤΕ από σένα, ξέρω το μέγεθος της φούσκας που κουβαλάς και ξέρω ότι είτε κυβερνήσεις είτε όχι το κακό που ήδη έφερες είναι μεγάλο και αυτό δεν είναι  άλλο από το ότι την πτώχευσες την χώρα. Δεν με νοιάζει αν η ευθύνη σου είναι 5, 10, 50 ή 100% αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ και μεγάλη μάλιστα.

Για την Αλέκα
Αλέκα σου αφιερώνω ένα σχόλιο/δήλωση -τυχαίο, διάλεξε όποιο θέλεις- που έχεις γράψει για την Χρυσή Αυγή. Αυτό ακριβώς θα έπρεπε να γράψω/αφιερώσω και για σένα.

Για τον Νίκο (Μιχαλολιάκο)
Οι Έλληνες είμαστε Δημοκράτες το ξέρεις καλά. Δυστυχώς για εμάς είναι γνωστό ότι όταν αποτυγχάνει η Δημοκρατία, έρχεται η μοναρχία, ή δικτατορία ή κάποιο παρόμοιο καθεστώς. Δυστυχώς είσαι ένα επίτευγμα των προηγουμένων κομμάτων, χωρίς αυτούς δεν θα ήσουν στην βουλή (ιδιαίτερα δίχως την "ριζοσπαστική" αριστερα θα είχες το μισό ποσοστό).

Για τον Βαγγέλη
Βαγγέλη δεν έχω να σου πω κάτι, τα έχει κάνει τόσο σκ@τά ο προκάτοχος σου yiorgos που παίζεις μπάλα σε περιβάλλον δίχως βαρύτητα, άστο καλύτερα!
Με μία λέξη να σου προτείνω κάτι που πραγματικά θα σε ωφελήσει… ΔΙΑΙΤΑ


Για τον Πάνο Καμένο
Έχεις σκεφτεί Πάνο ποια τα συναισθήματα του κόσμου όταν καταλαβαίνει ότι αυτά που λες μπορεί να είναι αλήθεια και οι άλλοι να μην την λένε;
Τόσα χρόνια για δεν τα έλεγες Πάνο;
 Όμως επίσης δεν ελπίζω ΤΙΠΟΤΕ από σένα, ξέρω το μέγεθος της φούσκας (δεν λέω κάτι για την κοιλιά σου) που κουβαλάς, κυβέρνησες και το κακό που ήδη έφερες είναι μεγάλο και αυτό δεν είναι  άλλο από το ότι την πτώχευσες την χώρα. Δεν με νοιάζει αν η ευθύνη σου είναι 5, 10, 50 ή 100% αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ και μεγάλη μάλιστα.
Για τον Φώτη

Φώτη, με σημαία την παιδεία και την ρεπούση μπροστά δεν πας, θεμελιώδες λάθος δυστυχώς. Όμως επίσης δεν ελπίζω ΤΙΠΟΤΕ από σένα, ξέρω το μέγεθος της φούσκας που κουβαλάς και ξέρω ότι είτε κυβερνήσεις είτε όχι το κακό που ήδη έφερες είναι μεγάλο, και αυτό δεν είναι από την πτώχευσες την χώρα. Δεν με νοιάζει αν η ευθύνη σου είναι 5, 10, 50 ή 100% αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ και μεγάλη μάλιστα. Παρόλα αυτά ξέρω ότι θα έχεις μια καλή πορεία τα επόμενα χρόνια. Όπως εξάλλου είχαν και ΟΛΟΙ οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες τις τελευταίες δεκαετίες έχουν.
Enjoy λοιπόν!

Για τον Στέφανο Μάνο
Στέφανε, άστο. Από το 79 που ήσουν βουλευτής δεν βαρέθηκες να το παίζεις σωτήρας; Άσε θα μας σώσει κάποιος άλλος, μην σε νοιάζει, όπως είδες η Ελλάδα έχει τόσους ικανούς πολιτικούς, έτοιμους να κυβερνήσουν και να μας σώσουν; (δες παραπάνω και θα καταλάβεις). Είδες; Άστο λοιπον θα μας σώσουν άλλοι!

Τζήμερε, εσύ που μας παρουσιάστηκες ως κάτι νέο (και ήσουν) ποιος ο λόγος να συνεργαστείς με κάποιον που πολιτεύεται εκατό χρόνια τώρα και κάποιούς άλλους που δεν τους χωνεύει το 90% των Ελλήνων; Κρίμα...

Τέλος Γιώργο Καρατζαφέρη
Έχεις επίσης πολύ καλή επίδοση στις κωλοτούμπες αλλά και στις ατάκες και όχι μόνο. Δεν θα ασχοληθώ πολύ μαζί σου, έτσι και αλλιώς δεν το βλέπω να είσαι και στη βουλή, οπότε να μην σε στεναχωρήσω. Επίσης δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΕ από σένα, ξέρω το μέγεθος της φούσκας που ΕΠΙΣΗΣ κουβαλάς και ξέρω ότι είτε κυβερνήσεις είτε όχι το κακό που ήδη έφερες είναι μεγάλο και αυτό δεν είναι  άλλο από το ότι την πτώχευσες την χώρα. Δεν με νοιάζει αν η ευθύνη σου είναι 5, 10, 50 ή 100% αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ και μεγάλη μάλιστα.

Να πω λοιπόν και με αυτό να κλείσω, είπες κάτι πολύ σωστό. Η τρέχουσα υπηρεσιακή κυβέρνηση είναι πολύ καλή και σε κάθε περίπτωση με πολύ καλύτερη σύνθεση από τις προηγούμενες.
Έχεις δίκιο, αλλά τι είναι αυτό το οποίο κρατά τα ικανά στελέχη εκτός κορυφής;
Μήπως έχει κάνει το ίδιο στο κόμμα σου;

Κλείνω*,  «Η τρέχουσα υπηρεσιακή κυβέρνηση είναι πολύ καλή και μικρή ενώ σε κάθε περίπτωση έχει πολύ καλύτερη σύνθεση από τις προηγούμενες» ΓΙΑΤΙ;

TaXalia/d



*Αν ξέχασα κάποιον δεν πειράζει, άλλη φορά!

Δείτε τι ωραία τον προωθεί ο πλέον συστημικόςδημοσιογράφος!
Μα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!

Δείτε Δειτετι ωραία τον προωθεί ο πλέον συστημικός κωμικός!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου