Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ένας θαυμάσιος ποδηλατικός γύρος

http://efimerida-sporades.blogspot.gr/

Τελείωσε πριν από λίγο με μεγάλη επιτυχία, ο 1οςΠοδηλατικός Γύρος Γλώσσας Σκοπέλου, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ποδηλατών, αλλά και φίλων του ποδηλάτου της Σκοπέλου, με εκκίνηση την Παναγία Ελευθερώτρια της Γλώσσας και τερματισμό στον κάβο Γουρούνι.
Ο Γιώργος Αμυράς και ο Γιώργος Μιχελής
Στην πλατεία του χωριού ο Δήμαρχος Σκοπέλου υποδέχθηκε τους ποδηλάτες, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, ενώ δεν ...ξέχασε να ευχαριστήσει και τον δημοσιογράφο, φίλο του ποδηλάτου και παρουσιαστή του «Μένουμε Ελλάδα» Γιώργο Αμυρά για την προβολή της Σκοπέλου.
Στο πέρασμα από το μοναστήρι των Αγίων Ταξιαρχών έγινε στάση – επίσκεψη, όπου ο φιλόλογος Παναγιώτης Σταμούλης ξενάγησε τους ποδηλάτες και τους θεατές που τους ακολουθούσαν, μίλησε για την ιστορία του, αλλά και για θρύλους που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.
Στον φάρο Γουρούνι τους ποδηλάτες υποδέχτηκαν η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ελ. Παπαχρήστου και οι γυναίκες του Συνεταιρισμού Γλώσσας που είχαν ετοιμάσει μπουφέ με σκοπελίτικες πίτες, αναψυκτικά και νερά.
Η διαδρομή ήταν θαυμάσια και στόχος είναι να προβληθεί σε ποδηλατικά site, αλλά και να επαναληφθεί, με στόχο να γίνει θεσμός. Όπως είπε ο Γιώργος Αμυράς, σε σύντομη ομιλία του πριν την εκκίνηση, πολλοί είναι οι ξένοι τουρίστες που επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους μέρη στα οποία μπορούν να ποδηλατήσουν στη φύση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου