Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα κοιμόταν σε βρώμικα σεντόνια νοσοσκομείου...

...τα οποία θα είχαν πλυθεί με σκέτο νερό και την lara Excel Wash Ball?
Σ΄αυτό  το (μη ρητορικό) ερώτημα ζητούμε απάντηση από την δημοφιλή τηλε-παρουσιάστρια της μαγικής μπάλας πλυσίματος χωρίς απορρυπαντικό, που η ίδια (όπως δηλώνει στη διαφήμιση εν γνώσει των συνεπειών του νόμου) χρησιμοποιεί όταν πλένει τα ρούχα των παιδιών της.
Πολύ ευχαρίστως θα πληρώναμε διπλά από ότι εισέπραξε για να προωθήσει το προϊόν νανοτεχνολογίας, ακόμα κι αν δεν ξέρουμε τι είναι τα " Αλκαλικά  Απω Υπερύθρων" που περιέχει η...
μπάλα (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση του adena.gr )για  να την δούμε να ...
ξαπλώνει σε μολυσμένα και ματωμένα κλινοσκεπάσματα νοσοκομείου , τα οποία όμως  προηγουμένως θα είχαν πλυθεί στο πλυντήριο με την  Lara Wash ball  και σκέτο νεράκι.
Επειδή αμφιβάλουμε ότι θα ανταποκριθεί στην πρόκλησή μας , την συμβουλεύουμε όχι μόνο να σταματήσει να παραπλανεί (αν η Γενική Γραμματεία του καταναλωτή αποφανθεί ότι πρόκειται για απάτη) τους τηλεθεατές, αλλά και να τους ζητήσει προκαταβολικά συγνώμη.
Γιατί αργότερα ίσως επιστρέψουμε σ΄ αυτή τις μπάλες και απαιτήσουμε να μας αποζημιώσει εφόσον εγγυήθηκε για την αποτελεσματικότητα της μαγικής μπάλας.
P.s. Όσο για τα " Αλκαλικά  Απω Υπερύθρων" ούτε η Google γνωρίζει τι είναι...

1 σχόλιο:

  1. Την πήρα και δεν είμαι ευχαριστημένη καθόλου!
    δεν καθαρίζει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή