Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Φωνάζει ο κλέφτης (της zougla) να φοβηθεί ο ...Δημοσιογράφος...

...Και  δεν είναι άλλος από τον  Κώστα Βαξεβάνη , που ο Μίκης του zougla-eshop.gr τον κατηγορεί ότι "χωρίς άδεια,  χρησιμοποιείσε στην εκπομπή του "Κουτί της Πανδώρας", πλάνα από το site της εταιρείας nanobionic, που φιλοξενεί  το δικό του, τάχα μου ενημερωτικό,  Portal.
Κάνοντας κλικ στη καταπληκτική αυτή έρευνα με τίτλο «Κακή επιστήμη στην υπηρεσία της διαφήμισης» που ασχολείθηκε  με το πώς η επιστημονικοφάνεια πείθει και, πώς οι ιατρικές και επιστημονικές μελέτες «στήνονται» κάποιες φορές για να προσδώσουν σε προϊόντα κύρος και αξιοπιστία, καταλάβαίνει κανείς γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος τα "πήρε".
Αναμενόμενο αφού ο ίδιος αποτελεί μέρος της προώθησης αυτών των " μαγικών προιόντων" που παραπλανούν και εκμεταλλεύονται τους καταναλωτές.
'Ομως αφού ο Μακαρος μιλάει για "άδειες" ας μας απαντήσει  αν πήρε άδεια η πλήρωσε, για την ...
δημοσίευση στη στήλη του LIFESTYLE (κλικ) σημερινές φωτογραφίες της Sharon Stone στο Παρίσι .
Πεποιθησή μας (και δεν δεν είναι η πρωτη φορά) ότι τις ΕΚΛΕΨΕ με την μέθοδο  cropping  από την Αγγλική ιστοσελίδα  http://www.dailymail.co.uk που πρώτη τις δημοσίευσε αποκλειστικα, και τις ακριβοπλήρωσε .
Ο συνεργάτης της Ζούγκλας φυσικά δεν πήγε στο Παρίσι και φωτογράφισε την Στόουν, απλώς φρόντισε να κόψει το κάτω μέρος της φωτογραφίας, όπου αναγράφεται ότι τα πνευματικα δικαιώματα ανήκουν στην Film Magic. (Κλικ φωτό για σύγκριση).

Γι αυτό κύριοι πρεπει επιτέλους να καταλάβεται ότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί.
Η, απλώς (σας προκαλούμε) διαψεύστε μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου