Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι ROMA ρήμαξαν τον ΟΣΕ στη Καλαμάτα και δουλειές..με φούντες!


Συνελήφθησαν, χθες (19-6-2012) το μεσημέρι, στoν Άμμο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και  18 χρονών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, χθες (19-6-2012) το μεσημέρι, στον Άμμο Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο φύλαξης υλικού του Ο.Σ.Ε., με τη ...χρήση συσκευής οξυγόνου-υγραερίου έκοψαν και αφαίρεσαν είκοσι έξι (26) ράγες, μήκους από 2 έως 2,5 μέτρων περίπου η κάθε μία, τις οποίες στη συνέχεια φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, οι οποίες εντόπισαν τους ανωτέρω και μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη, ακινητοποίησαν το όχημα και τους συνέλαβαν.

Επιπλέον, στο χώρο φόρτωσης του οχήματος, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα (ράγες), τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., ενώ επίσης κατασχέθηκε, η συσκευή οξυγόνου-υγραερίου, καθώς και το φορτηγό όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης μεταφοράς κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις..


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ..ΦΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Συνελήφθη 75χρονος γιατί καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμάτα

Κατασχέθηκαν οκτώ (8) δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (20-6-2012) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 75χρονος ημεδαπός, γιατί στην οικία του καλλιεργούσε δενδρύλλια και κατείχε ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του ανωτέρω, όπου στην αυλή βρήκαν και κατέσχεσαν οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους 0,3 έως 1,5 μέτρων, καθώς και ποσότητα κάνναβης, βάρους -0,2- γραμμαρίων. Επιπλέον, εντός αυτής, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Ο 75χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου