Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η «Δίκη», η νέα εφημερίδα και κουίζ για… μυημένους


@ Κουίζ για… μυημένους. Ποιος δημοσιογράφος απευθύνθηκε σε ανθρώπους που αφορούν στο ρεπορτάζ του και ζήτησε (απαίτησε, δηλαδή) χρήματα για να τους προβάλλει τηλεοπτικά;
Ο ίδιος μάλιστα απαίτησε από αυτόν που έκανε, προσωρινά, το ρεπορτάζ από… κοντά να παίρνει πλάνα από συγκεκριμένα άτομα, φίλους του, και όχι από όσους δεν δίνουν το ρεπορτάζ.
@ Κι άλλο κουίζ για… μυημένους: ποιος δημοσιογράφος απέστειλε δύο επιστολές στον προϊστάμενό του απαιτώντας να πάει κι αυτός στο ταξίδι, όπου βρισκόταν ο «προσωρινός» συνάδελφός του, για να ...
έχει καλύτερη εικόνα και άποψη για το ρεπορτάζ που θα καλύψει εκ του σύνεγγυς σύντομα και για σχεδόν ένα μήνα, με τα έξοδα πληρωμένα;
@ Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ο προσκεκλημένος της τηλεοπτικής «Δίκης στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 00:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Θα μιλήσει για την Εθνική Ελλάδος στο EURO 2020, τις αδειοδοτήσεις, την αθλητική δικαιοσύνη, τη διαιτησία, την εξέλιξη της έρευνας για τα στημένα ματς, καθώς και για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Ερωτήματα θα θέσουν ο παρουσιαστής της εκπομπής και οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Μπραουδάκης, Άρης Ασβεστάς και Νίκος Συνοδινός.
@ Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο χθεσινός τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού έφερε κοντά στο 1 εκατ. τηλεθεατές στη ΝΕΤ, με το μερίδιο μέσης τηλεθέασης να… αγγίζει το 40%. Εν αναμονή των επίσημων τηλεθεάσεων από τη Nielsen.
@ Νέα εφημερίδα στα… σκαριά; Κι όμως… Θα είναι καθημερινή, κυρίως πολιτική και δεν αναφερόμαστε στη φημολογία για την καθημερινή έκδοση που (φέρεται να) εξετάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Νεότερα… προσεχώς. Το πλάνο υπάρχει, επαφές γίνονται και οι χρηματοδότες είναι… τρεις. Ισως και τέσσερις.
@ Ένα νέο αθλητικό portal, που φέρει την υπογραφή του Περικλή Στέλλα, ξεκίνησε την πορεία του με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη. To Opinionsports.gr φιλοδοξεί να προσφέρει την «άλλη ματιά στα σπορ» με έμφαση στο παιχνίδι, τους διαγωνισμούς, την έρευνα και την άποψη.
@ Στο συγκεκριμένο διαδικτυακό εγχείρημα, όπου θα υπάρξει και live τηλεπαιχνίδι με ένα φοβερό έπαθλο, έχει την τιμή να συμμετέχει και ο υπογράφων.
Δείτε περισσότερες ειδήσεις για τα media εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου