Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Λεφτα για νοσοκομεία και καρκινοπαθείς σίγουρα δεν υπάρχουν, αλλά για τουρίστες διπλωμάτες; Πικραμμένος ακούει;


Λεφτα για νοσοκομεία και καρκινοπαθείς σίγουρα δεν υπάρχουν...

....αλλά για τουρίστες διπλωμάτες υπήρχαν και υπάρχουν άφθονα. Χαρακτηριστικο παράδειγμα οι $105,000 ($9,000/μηνα) το χρόνο που πληρώνει ο έλληνας ραγιας το πολυτελέστατο διαμέρισμα μιας ακόμα αργόσχολης τουρίστριας-διπλωμάτριας χώρια το μισθό της/έξοδα ($200,000 ετησίως) και των  παρατρεχάμενων θυρωρών της με χρυσά ρόλεξ και γυαλιά με κορδονάκια....
Καλά ρε παιδιά στο Σικάγο έχει... αξιοπρεπέστατα διαμερίσματα και με $2000 το μήνα. Πρέπει να έχει οπωσδήποτε θέα στη λίμνη ? Πικραμμένος ακούει? Αν τους βάλεις όλους μαζί από τη Αμερική μέχρι την Ιαπωνία πρέπει να ξοδεύονται δις ολόκληρα κάθε χρόνο για αυτούς τους μανταρίνους που δυσφημίζουν τη χώρα μας μόνο με τη παρουσία τους χωρίς να προσφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Ο καλύτερος ορισμός του τουρίστα που έχω διαβάσει, έχωντας γνωρίσει  αρκετούς απο δαύτους (οι υπογραμίσεις δικές μου)

Οι ''τουρίστες'' στις ΗΠΑ έχουν όνομα: 'Ελληνες διπλωμάτες
Η κάκιστη εικόνα της Ελλάδας στις ΗΠΑ διαχρονικά και ειδικά τελευταία, οφείλεται βασικά στους ''τουρίστες-διπλωμάτες'', που στην πλειοψηφία τους διορίζονται επειδή έχουν ''μέσον'' στην Αθήνα και η κύρια δραστηριότητά τους είναι να εμφανίζονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις...ελληνικού ομογενειακού ενδιαφέροντος γιά να κάνουν χαζο-χαιρετισμούς. ΔΕΝ ασχολούνται με τα ανθελληνικά δημοσιεύματα σε αμερικάνικα ΜΜΕ, ΔΕΝ αντιδρούν, ΔΕΝ καλλιεργούν ούτε έχουν επαφές με αμερικάνικα ΜΜΕ, ούτε με Αμερικανούς πολιτικούς. Kυριολεκτικά ''τουρίστες'', που προτιμούν να συναλλάσσονται μόνο με Ομογενείς ''προεδροπαράγοντες-ψώνια'' και ο εξαθλιώμενος λαός πληρώνει. Μετά, αναρωτιόμαστε γιά την κάκιστη ''εικόνα'' της Ελλάδας έξω.

Η σοβαρότατη ομογενειακή καταγγελία-είδηση από τό καλάμι η οποία εμπεριέχει και μια σοβαρότατη καταγγελιά για τον κο Μολυβιάτη και τα 170 εκατομμύρια ευρώ των ομογενών για τους πυρόπληκτους του 97 των οποίων αγνοείται η τύχη. Πραγματικά εμετικά φαινόμενα.

Η καταγγελία-είδηση από τό καλάμι εδώ

TaXalia.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ,
    ΠΟΥ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή