Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Γιατί τα βάλαμε όλοι με τον Κασιδιάρη; Οι άλλες ήταν καλύτερες;


της Μαρίας Γιαχνάκη
Η συμπεριφορά των άλλων δύο κυριών ήταν καλύτερη και πιο δημοκρατική θέλετε να μου πείτε στο τηλεοπτικό ξύλο που έπεσε στην πρωινή εκπομπή του Αντ1;Ήταν αυτή που άρμοζε σε ένα τηλεοπτικό τραπέζι που με δημοκρατικές υποτίθεται διαδικασίες ο καθείς έλεγε την άποψή του;

Ας ...πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξεκαθαρίσω ότι δεν υποστηρίζω την συμπεριφορά του κυρίου Κασιδιάρη ούτε οι απόψεις μου συγκλίνουν με τον τρόπου που εκφράζει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Αλλά δεν θα σηκώσω την πέτρα να του τη ρίξω μαζί με όλους αυτούς που νομίζουν ότι υπηρετούν καλύτερα την δημοκρατία από ένα οξύθυμο μέλος μιας παράταξης.

Λοιπόν η κυρία Κανέλλη και η κυρία Δούρου οι οποίες σαφώς κι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στην τηλεοπτική παρουσία δεν φέρθηκαν καθόλου καλύτερα από τον κύριο Κασιδιάρη.

Είδαμε όλοι πολύ καλά ότι βεβαίως η συζήτηση είχε ανάψει όμως οι δύο κυρίες ήταν επιθετικές απέναντι στον Κύριο Κασιδιάρη ο οποίος μη έχοντας ούτε τηλεοπτική εμπειρία ούτε το χάρισμα της αυτοσυγκράτησης και είναι και από χαρακτήρα πολύ οξύθυμος έπεσε μέσα στη φάκα.

Τον εγκλώβισαν τον εκνεύρισαν και εκείνος πιάστηκε κορόιδο. Οι δύο κυρίες έφτασαν στο στόχο τους: Τον ξεμπρόστιασαν. Γιατί μην ξεχνάμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν είναι για να τα αγνοείς άρα θα έπρεπε κάπως να χάσει ο κύριος Κασιδιάρης στην τηλεοπτική κουβέντα...τόσος κόσμος έβλεπε.

Όμως αν ξαναδείτε προσεχτικά την έκβαση της κουβέντας θα παρατηρήσετε δύο πράγματα που κι εμένα με εκνεύρισαν και μου έκαναν χειρότερη εντύπωση από ότι μου έκανε η επιθετική συμπεριφορά του κυρίου Κασιδιάρη.

Πρώτον η κυρία Κανέλλη πρώτη τον αποκαλεί φασισταριό και μετά αυτός την αποκαλεί κουμούνι. Η κυρία Δούρου συνεχίζει με χτύπημα κάτω από τη μέση λέγοντας του στο άσχετο : τι έγινε πήρατε αναβολή χθες από το δικαστήριο; Προφανώς για να γνωστοποιήσει στον κόσμο ότι ήταν κατηγορούμενος σε δίκη και βέβαια εκείνος αντιδρά διότι καταλαβαίνει το ανήθικο χτύπημα.

Και το πρώτο χτύπημα ήταν από την κυρία Κανέλλη η οποία σήκωσε την εφημερίδα και του την πέταξε και από το σημείο αυτό άρχισε ο καυγάς και το ξύλο.

Δεν με θλίβει λοιπόν το ξύλο που έδωσε ο κύριος Κασιδιάρης με θλίβει η συμπεριφορά των δύο κυριών που έβγαλαν μια φοβερή αλαζονεία κάνοντας κακό στην εικόνα τους και στο κόμμα τους. Γιατί κι αυτές με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν δεν διαφέρουν πολύ από την τακτική του κυρίου Κασιδιάρη.

Κι ένα πράγμα θα σας πω, από αυτό το τσίρκο της τηλεοπτικής μάχης ο Κασιδιάρης κέρδισε και όχι οι αριστερές κυρίες που νομίζουν ότι στο όνομα του κόμματός τους μπορούν να έχουν τον πρώτο λόγο ή καλύτερα την πρώτη μπουνιά και να βγαίνουν αλώβητες από την εριστική συμπεριφορά τους.

Στη θέση του κυρίου Κασιδιάρη ίσως κι εγώ γι αυτόν τον αλαζονικό τρόπο να μην είχα λογική αντίδραση. Όχι ότι θα σήκωνα το χέρι να χτυπήσω αλλά σίγουρα θα πρεπε να ήμουν τέρας ηρεμίας για να μην πέσω στο επίπεδο της κουβέντας στο οποίο θα με έσπρωχναν.

Αν ρωτήσετε τον κόσμο γύρω σας το ίδιο θα σας πει. Εγώ πάντως θέλω να σας πω και αυτό είναι το επικίνδυνο, ότι από πολλούς άκουσα να λένε : Να αγιάσει το χέρι του Κασιδιάρη.

Το γιατί νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολήσει πολύ μα πάρα πολύ.
briefingnews.gr

1 σχόλιο: