Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έχει βάλει ωτασπίδες ο Σαμαράς;

www.kentri.gr

samaras_mega1Καλά εκεί στη Συγγρού, δεν βρέθηκε κανένας από τους στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να τον ενημερώσει για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του Χαρ. Αθανασίου για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;
Υποθέτει κανείς, ότι αν γνώριζε, δεν θα έβγαινε χθες στη συνέντευξή του στη πρωινή εκπομπή του MEGA, να επαναλάβει, ότι  επέλεξε τον κ. Αθανασίου για να συμβολίσει την αλλαγή στη Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα: Απαντώντας σε... παρατήρηση του  Αναγνωστάκη τι νόημα θα έχει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ, όταν με τις εκλογές που  έγιναν επήλθε παραγραφή  ευθυνών, ο κ. Σαμαράς είπε:
«…Θα πρέπει ο κόσμος να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη και φθάσαμε ως εδώ. Να γνωρίζει ποιοι είναι υπεύθυνοι γι΄αυτή την κατάσταση. Από δω και πέρα όσο περνάει, αν υπάρχουν ποινικά αδικήματα, πιστέψτε με όσο περνάει από το χέρι τουλάχιστον το δικό μου  ή από τη δικαιοσύνη είναι κάτι το οποίο θα το κοιτάξουμε. Και γι΄αυτό το λόγο ήρθε  η Νέα Δημοκρατία και έβαλε στις προηγούμενες εκλογές πρώτο στο Επικρατείας  τον κύριο Χαράλαμπο Αθανασίου, Πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων. Εκλεγμένο δυο φορές. Άτομο για το οποίο δεν μπορεί κανείς να πει κουβέντα, ακριβώς για να συμβολίσουμε αυτή τη αλλαγή στη Δικαιοσύνη …»
«Άτομο για το οποίο δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα».  Σ΄ αυτή τη φράση  έδωσε ιδιαίτερο στόμφο, ως να ήθελε να πει: Δεν ακούω κουβέντα και τέλος!
Τη στιγμή μάλιστα που τόσα έχουν γραφεί στο διαδίκτυο, σε εφημερίδες, τόσα ακούγονται στο χώρο της δικαιοσύνης από δικαστές και δικηγόρους και πόσα ακόμη θα ακουστούν και  ας έχει βάλει ωτασπίδες  στα αυτιά του ο Σαμαράς.
Να υποθέσουμε, ότι ούτε στο διαδίκτυο μπαίνει, ούτε εφημερίδες διαβάζει;
Στο ΕΘΝΟΣ έχει γράψει άρθρο ο  επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Προϊστάμενος της Επιθεώρησης, Ιωάννης Παπανικολάου. Άρθρο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο έχει γράψει και η πρώην βουλευτής και υπουργός Βιργινία Τσουδερού.  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχει γράψει κύριο άρθρο.  Στην ίδια εφημερίδα έχουν γράψει  οι καθηγητές Πανεπιστημίου Νίκος Αλιβιζάτος και Χρήστος Γιανναράς.
« Μωραίνει κύριος…. ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου