Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Αμήχανοι συμβολισμοί


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης είπε ότι του αρέσουν οι συμβολισμοί, δίνοντας και ένα παράδειγμα (και τα παραδείγματα του αρέσουν, για τα παγωτά δεν μας είπε.). Την πρώτη θέση στο επικρατείας. Εκεί συμβολίζω, είπε, με αυτούς που αγαπάω.

Μια μεγάλη αγάπη αναδύθηκε. Τελικά, αυτό που... νομίζαμε ως μίσος ανάμεσα στην Ντόρα την εξερευνήτρια και τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη ήταν ένας έρωτας όλο τρέλα.

Επίσης είπε ότι στις εκλογές πήρε το μήνυμα. Και την Ντόρα.

Αποκαλύφθηκε επιτέλους το μεγαλοφυές σχέδιο του Γιωργάκη του αντιεξουσιαστή, του Αντωνάκη του σφουγγαράκη και των ευρωπαίων εταίρων τους.

Για το μνημόνιο ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Και εξηγώ. Οι μεγάλοι σωτήρες του έθνους μας έφεραν επίτηδες το μνημόνιο για να δούμε και να ζήσουμε σκηνές από το μέλλον, σκηνές που θα συμβούν αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για να καταλάβετε πόσο επικίνδυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο μεγάλη καταστροφική δύναμη διαθέτει δεν έχετε παρά δείτε τι συμβαίνει στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Κύπρο. Εικόνες προσεχώς βλέπουν και εκεί για να έχουν μια εικόνα για το τι θα γίνει αν επιλέξουμε για κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα καταγγείλει το μνημόνιο αλλά θα κρατήσει και θα διαπραγματευτεί την δανειακή σύμβαση όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι μνημόνιο και δανειακή σύμβαση πάνε πακέτο.

Την ίδια ώρα η Νέα Ντοροκρατία και το μπενικό ΠΑΣΟΚ λένε ότι θα επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο δεχόμενοι την δανειακή σύμβαση.

Προφανώς έχουμε


Συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου